فروش ۱۶ هزار میلیارد تومان داده زیر گوش طرح صیانت

11/02/1401 12:30:00 ب.ظ

صورت مالی گروه همراه_اول نشان می‌دهد، این شرکت اینترنتی سال۱۴۰۰ حدود ۱۶هزار میلیارد تومان «داده» (دیتا) فروخته است. مجلس شورای اسلامی هم با طرح_صیانت خیال حفاظت از داده و اطلاعات کاربران ایرانی دارد. حریم_خصوصی فروش_اطلاعات_کاربران گزارشی از beehnam

صورت مالی گروه «همراه اول» نشان می‌دهد، این شرکت اینترنتی سال ۱۴۰۰ حدود ۱۶ هزار میلیارد تومان «داده» (دیتا) فروخته است. مجلس شورای اسلام ... خواندن در ۴ دقیقه صورت مالی گروه «همراه اول» نشان می‌دهد، این شرکت اینترنتی سال ۱۴۰۰ حدود ۱۶ هزار...

خواندن در ۴ دقیقه صورت مالی گروه «همراه اول» نشان می‌دهد، این شرکت اینترنتی سال ۱۴۰۰ حدود ۱۶ هزار میلیارد تومان «داده» (دیتا) فروخته است. مجلس شورای اسلامی هم با طرح «صیانت» خیال حفاظت از داده و اطلاعات کاربران ایرانی دارد.

صورت مالی گروه «همراه اول» نشان می‌دهد، این شرکت اینترنتی سال ۱۴۰۰ حدود ۱۶ هزار میلیارد تومان «داده» (دیتا) فروخته است. مجلس شورای اسلامی هم با طرح «صیانت» خیال حفاظت از داده و اطلاعات کاربران ایرانی دارد.

از این داده‌ها و مشتریان آن اطلاعاتی در دسترس نیست و مشخص نشده این داده‌ها به چه نحوی در اختیار مشتریان قرار گرفته است. سود خالص این گروه در سال گذشته پنج هزار و ۶۵۶ میلیارد تومان بوده است.

ادامه مطلب:
ایران وایر »

تحولات ایران؛ سازمان ملل: سرکوب معترضان ایرانی می‌تواند مصداق جنایت علیه بشریت باشد

آخرین اخبار و گزارش‌ها از رویدادهای ایران در روز دوشنبه ۲۰مارس (۲۹ اسفند) را می‌توانید در این صفحه دنبال کنید. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

اراضی واحدهای نهضت ملی در استان تهران مشخص شد/ کاهش آورده اولیه برای دهک‌های کم درآمد به ۲۰ میلیون تومانمدیرکل راه‌ و شهرسازی استان تهران با بیان اینکه 720 هزار متقاضی نهضت ملی مسکن برای استان تهران ثبت نام کرده‌اند، گفت:‌ اراضی مسکن نهضت ملی مسکن در استان تهران مشخص شده است.

۲۵۰ دارو تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند/ فقط داروخانه‌ها مجوز فروش اینترنتی دارو را دارندرییس سازمان غذا و دارو گفت: داروخانه‌ها تنها محلی هستند که می‌توانند صفحه فروش اینترنتی دارو و شیر خشک و برخی موارد را داشته باشند وآنها را برای فروش ارائه دهند.

کمبود ذرت و سویا در بازار آزاد/ تاثیر روانی جنگ اوکراین بر بازار داخلینایب رئیس اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی گفت: تفاوت فاحشی بین نرخ دولتی و آزاد سویا و ذرت وجود دارد از این‌رو این نگرانی احساس می‌شود در روزهای آینده در تامین ذرت و سویا با بحران مواجه شویم. قیمت ذرت در بازار آزاد کیلویی 9 تا 10 هزار تومان است و قیمت سویا نیز به کیلویی 12 هزار و 500 تومان رسیده است.

بدهی ۳۰۰ هزار میلیاردی دولت به نظام بانکیبدهی ۳۰۰ هزار میلیاردی دولت به نظام بانکی وزیر اقتصاد درباره بدهی دولت به شبکه بانکی گفت: براساس آمار تایید نشده از سوی سازمان حسابرسی کشور، اصل و فرع رقم بدهی دولت نزدیک به ۳۰۰ هزار میلیارد تومان است.

حجم تجارت دویست میلیارد دلاری روسیه با چین تا سال 2024به پیش‌بینی وزارت خارجه روسیه، حجم بازرگانی با چین تا سال 2024، به 200 میلیارد دلار خواهد رسید که در راستای سیاست نگاه به شرق مسکو در مواجهه با فاصله‌گیری

حمایت مردم مسلمان کشمیر از فلسطین در روز قدس- عکس خبری تسنیم | Tasnimحمایت مردم کشمیر از فلسطین در روز قدس گزارش تصویری تسنیم را در لینک زیر ببینید کشمیش