شکایت هلند علیه روسیه برای ساقط کردن هواپیمای مالزیایی | DW | 10.07.2020

  • 📰 dw_persian
  • ⏱ Reading Time:
  • 75 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 33%
  • Publisher: 63%

ایران سرفصلها اخبار

ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها

هلند از روسیه برای نقش این کشور در ساقط کردن هواپیمای_مالزی به دادگاه حقوق بشر اروپا شکایت می‌کند. شش سال پیش پرواز ام‌اچ۱۷ خطوط هوایی مالزی بر فراز اوکراین هدف موشک قرار گرفت و ۲۹۸ سرنشین آن کشته شدند.

دولت هلند روز جمعه ۲۰ تیر اعلام کرد که از روسیه برای نقش این کشور در ساقط کردن هواپیمای هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی مالزیایی در پرواز ام‌اچ۱۷ بر فراز آسمان اوکراین به دادگاه حقوق بشر اروپا شکایت می‌کند.

استف بلوک، وزیر خارجه هلند امروز در لاهه گفت که اجرای عدالت برای ۲۹۸ قربانی این پرواز و بازماندگان آنها از اولویت‌های کابینه اوست و دولت با این شکایت قصد دارد از خانواده‌های کشته شدگان این پرواز حمایت کند. خانواده قربانیان پیش‌تر از روسیه شکایت کرده‌اند.هواپیمای مسافربری مالزیایی در ۱۷ ژوئیه سال ۲۰۱۴ توسط یک موشک ضد هوایی روسی از نوع «بوک» بر فراز منطقه مورد مناقشه در شرق اوکراین ساقط شد. همه ۲۹۸ سرنشین هواپیما که بیشتر آنها هلندی بودند، کشته شدند.

سال گذشته با شکایت خانواده قربانیان برای چهار متهم پرونده حکم جلب بین‌المللی صادر شد و جلسات محاکمه آنها از سال جاری در هلند آغاز شد. این چهار نفر سه شهروند روس و یک شهروند اوکراینی هستند. مسکو هرگونه مسئولیت خود در سرنگون‌سازی هواپیمای مسافری مالزیایی را به شدت رد می‌کند. وزارت امور خارجه روسیه از این تصمیم هلند انتقاد كرده و آن را گامی دیگر در تخریب مناسبات دو کشور دانسته است. وزارت امور خارجه روسیه همچنین اعلام کرده است:"این اقدام فقط به سیاسی شدن بیشتر ماجرا منجر می‌شود و راه برای جستجوی حقیقت دشوارتر خواهد کرد." مارك روته، نخست وزیر هلند تاکید کرده است که لاهه به هیچ عنوان قصد تشدید فشار بر روسیه را نداشته است. هلند پیشاپیش سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه را از این اقدام مطلع کرده بود.

مقام‌های روسیه از این گام هلند حیرت زده‌اند. کنستانتین کوساچف، سیاستمدار برجسته سیاست خارجی این کشور به اینترفاکس گفته است که «دادرسی حتی به پایان نرسیده است و حكمی وجود ندارد. این چه ربطی به دادگاه حقوق بشر اروپا دارد؟» او اعلام این کار از سوی هلند را «ابتکار عملی» عجیب دانسته است.

 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.
این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 /  🏆 7. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

شکایت از دستور ترامپ برای اخراج دانشجویان خارجی با کلاس آنلاین | DW | 09.07.2020در پی دستور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر اخراج آن دسته از دانشجویان خارجی که ترم زمستان را باید به صورت آنلاین تحصیل کنند دو دانشگاه هاروارد و 'ام‌آ‌ی‌تی' شکایتی را تسلیم دستگاه قضایی ماساچوست کردند.
منبع: dw_persian - 🏆 7. / 63 ادامه مطلب »

مرد آمریکایی یک پدر و دختر را به دلیل شکایت از سگش به قتل رساندقاتل با دو کلت کمری وارد خانه مقتول شده و با تیراندازی به سوی اعضای خانواده هانسمن، الکساندر پدر خانواده و دختر ۱۱ ساله او را به قتل رساند.
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »

هاروارد و ام‌آی‌تی به دلیل لغو ویزای دانشجویان خارجی از دولت آمریکا شکایت کردند«برای بسیاری از این دانشجویان بازگشت به کشورهای خودشان برای شرکت در کلاس‌های آنلاین ناممکن، غیر عملی، بسیار گران یا حتی خطرناک خواهد بود.»
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »

شکایت هاروارد و ام‌آی‌تی از دولت ترامپ بر سر مقررات ویزای دانشجوییبعد از تصمیم دولت آمریکا برای پس گرفتن ویزای دانشجویان خارجی که کلاس های آنها به صورت آنلاین برگزار می شود، دو دانشگاه عالی رتبه آمریکا شکایتی را علیه سازمان های مهاجرتی تسلیم دادگاه کرده اند.
منبع: bbcpersian - 🏆 15. / 51 ادامه مطلب »

شکایت از دستور ترامپ برای اخراج دانشجویان خارجی با کلاس آنلاین | DW | 09.07.2020در پی دستور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر اخراج آن دسته از دانشجویان خارجی که ترم زمستان را باید به صورت آنلاین تحصیل کنند دو دانشگاه هاروارد و 'ام‌آ‌ی‌تی' شکایتی را تسلیم دستگاه قضایی ماساچوست کردند.
منبع: dw_persian - 🏆 7. / 63 ادامه مطلب »

معضل آلمان برای برخورد قضایی با متهمان ارتکاب جنایت جنگی | DW | 10.07.2020ده‌ها شهروند عراق و سوریه در دادگاه‌های آلمان به اتهام ارتکاب جرائم سنگین، از جمله شکنجه در کشورشان پرونده دارند. دستگاه‌ قضایی آلمان برای محاکمه این افراد و بازپس فرستادن احتمالی آنها با چالش‌های زیادی روبروست.
منبع: dw_persian - 🏆 7. / 63 ادامه مطلب »