شمار مبتلایان کرونا در جهان از مرز ۵۰ میلیون نفر گذشت | DW | 08.11.2020

18/08/1399 10:19 ب.ظ

در ۱۹۰ کشور جهان بیش از ۵۰ میلیون مبتلا به بیماری کووید۱۹ شناسایی شده و آمریکا درگیرترین کشور با بحران کرونا است. تا کنون بیش از یک میلیون و ۲۵۳ هزار نفر از مبتلایان جان خود را از دست داده‌اند.

در ۱۹۰ کشور جهان بیش از ۵۰ میلیون مبتلا به بیماری کووید۱۹ شناسایی شده و آمریکا درگیرترین کشور با بحران کرونا است. تا کنون بیش از یک میلیون و ۲۵۳ هزار نفر از مبتلایان جان خود را از دست داده‌اند. دویچه وله فارسی را در اینستاگرام دنبال کنید تعداد مجموع مبتلایان در کشورهای اروپایی به فراتر از ۱۲ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر می‌رسد و بیماری کووید۱۹ در این قاره بیش از ۳۰۵ هزار قربانی گرفته است.

آغاز شیوع کرونا به دسامبر سال پیش و شهر ووهان چین باز می‌گردد. با این همه به نظر می‌رسد چین توانسته است تا حد زیادی شیوع کرونا را مهار کند.

در آمار رسمی، تعداد مبتلایان در چین که بیش از یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفر جمعیت دارد ۹۱ هزار و ۶۳۲ نفر و شمار قربانیان چهار هزار و ۷۴۱ نفر است. ترامپ و شرکا؛ سیاستمدارانی که گرفتار کرونا شدند ترامپ سرشناس‌ترین چهره سیاسی است که به ویروس جدید کرونا مبتلا شده است. او مدت‌هاست که به خاطر سیاست‌هایش در رابطه با پاندمی کرونا مورد انتقاد قرار دارد. آمریکا با بیش از هفت میلیون و ۳۳۳ هزار مبتلا و نزدیک به ۲۰۹ هزار فوتی کووید۱۹ در صدر فهرست کشورهایی قرار دارد که با پاندمی کرونا دست و پنجه نرم می‌کنند.

ترامپ و بانوی اول ترامپ و شرکا؛ سیاستمدارانی که گرفتار کرونا شدند بولسونارو نیز از سیاستمدارانی است که پیوسته کوشیده‌اند خطر ویروس جدید کرونا را کم‌اهمیت جلوه دهند. او در اوایل ژوئیه امسال اعلام کرد که به کووید۱۹ مبتلا است.

ادامه مطلب:
dw_persian »

بر پایه آماری که پژوهشگران دانشگاه آمریکایی جانز هاپکینز ارائه می‌کنند، غروب یک‌شنبه ۱۸ آبان (هشت نوامبر) شمار مبتلایان به بیماری کووید۱۹ در جهان از مرز ۵۰ میلیون نفر فراتر رفت.

آمریکا، برزیل و هند به ترتیب سه کشوری هستند که بیشترین موارد ابتلا در آنها شناسایی شده است. تعداد مبتلایان در آمریکا به حدود ۹ میلیون و ۸۸۰ هزار نفر رسیده و مجموع موارد ابتلا در برزیل و هند فراتر از ۱۴ میلیون مورد است.

دویچه وله فارسی را در اینستاگرام دنبال کنید

پس از این سه کشور و روسیه، فرانسه قرار دارد که با بیش از یک میلیون و ۷۶۰ هزار مبتلا درگیرترین کشور اروپایی با پاندمی کرونا به شمار می‌رود.

تعداد مجموع مبتلایان در کشورهای اروپایی به فراتر از ۱۲ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر می‌رسد و بیماری کووید۱۹ در این قاره بیش از ۳۰۵ هزار قربانی گرفته است.

در آمریکای لاتین و منطقه کارائیب تا روز یک‌شنبه شمار مبتلایان ۱۱ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر و تعداد قربانیان ۴۱۱ هزار نفر ثبت شده است. در آسیا هم تاکنون حدود ۱۱ میلیون نفر مبتلا و ۱۷۷ هزار نفر قربانی پاندمی کرونا شده‌اند.

آغاز شیوع کرونا به دسامبر سال پیش و شهر ووهان چین باز می‌گردد. با این همه به نظر می‌رسد چین توانسته است تا حد زیادی شیوع کرونا را مهار کند.

به کانال دویچه وله فارسی در تلگرام بپیوندید

در آمار رسمی، تعداد مبتلایان در چین که بیش از یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفر جمعیت دارد ۹۱ هزار و ۶۳۲ نفر و شمار قربانیان چهار هزار و ۷۴۱ نفر است.

در آلمان تعداد مبتلایان شناسایی‌شده به مرز ۶۷۰ هزار نفر نزدیک شده و تعداد قربانیان تا روز یک‌شنبه ۱۱ هزار و ۳۲۱ نفر بوده است. آلمان در هفته‌های اخیر با موج دوم و بسیار شدید شیوع کرونا درگیر شد و موارد ابتلای روزانه در آن به رقم بی‌سابقه ۲۱ هزار و ۵۰۰ نفر رسید.

ترامپ و شرکا؛ سیاستمدارانی که گرفتار کرونا شدند

دونالد ترامپ (رئیس جمهوری آمریکا)

ترامپ سرشناس‌ترین چهره سیاسی است که به ویروس جدید کرونا مبتلا شده است. او مدت‌هاست که به خاطر سیاست‌هایش در رابطه با پاندمی کرونا مورد انتقاد قرار دارد. آمریکا با بیش از هفت میلیون و ۳۳۳ هزار مبتلا و نزدیک به ۲۰۹ هزار فوتی کووید۱۹ در صدر فهرست کشورهایی قرار دارد که با پاندمی کرونا دست و پنجه نرم می‌کنند.

ترامپ و شرکا؛ سیاستمدارانی که گرفتار کرونا شدند

ترامپ و بانوی اول

خبر ابتلای ترامپ و همسرش ملانیا به ویروس جدید کرونا به محض انتشار در صدر اخبار رسانه‌های جهان قرار گرفت. در حالی که ترامپ یک روز پس از انتشار این خبر برای درمان به بیمارستانی نظامی منتقل شده، بانوی اول آمریکا همچنان در کاخ سفید در قرنطینه به سر برده و تحت مراقبت‌های ویژه است.

ترامپ و شرکا؛ سیاستمدارانی که گرفتار کرونا شدند

ژائیر بولسونارو (رئیس جمهوری برزیل)

بولسونارو نیز از سیاستمدارانی است که پیوسته کوشیده‌اند خطر ویروس جدید کرونا را کم‌اهمیت جلوه دهند. او در اوایل ژوئیه امسال اعلام کرد که به کووید۱۹ مبتلا است. بولسونارو پیش از آن پیوسته از استفاده از ماسک ایمنی خودداری کرده و از کرونا به عنوان"گریپ خفیفی" سخن گفته بود که زود رفع می‌شود. شایان ذکر آنکه شماری از اعضای کابینه بولسونارو نیز"طعم" این بیماری را چشیده‌اند.

ترامپ و شرکا؛ سیاستمدارانی که گرفتار کرونا شدند

"ناتوانی" در مقابله با پاندمی کرونا

بولسونارو (راست) نیز مانند ترامپ به خاطر سیاست‌هایش برای مقابله با پاندمی کرونا با انتقادات شدیدی روبرو بوده است. در برزیل تا کنون بیش از چهار میلیون و ۸۸۰ هزار نفر به ویروس جدید کرونا مبتلا شده‌اند و بیش از ۱۴۵ هزار نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کووید۱۹ از دست داده‌اند. تصویری از دیدار ترامپ و بولسونارو در تابستان ۲۰۱۹؛ دورانی که هنوز از کرونا خبری نبود.

ترامپ و شرکا؛ سیاستمدارانی که گرفتار کرونا شدند

بوریس جانسون (نخست‌وزیر بریتانیا)

بوریس جانسون، نخست‌وزیر بریتانیا، در آغاز پاندمی کرونا خطر شیوع این ویروس را جدی نگرفته بود، اما خود در اوایل ماه آوریل به کووید۱۹ مبتلا شد و مدتی را حتی در بیمارستان به سر برد. او سپس اقدامات متعددی برای مقابله با کرونا انجام داد، اما برخی تحلیلگران بر این باورند که سیاست‌های او در برخورد با پاندمی این ویروس با"نوسانات زیادی" همراه بوده است.

ترامپ و شرکا؛ سیاستمدارانی که گرفتار کرونا شدند

سیلویو برلوسکونی (نخست‌وزیر پیشین ایتالیا)

سیلیو برلوسکونی، نخست‌وزیر پیشین ایتالیا نیز یکی از دیگر چهره‌های سرشناس دنیای سیاست است که از ابتلا به کووید۱۹ در امان نماند. او که حتی ۱۲ روز در بیمارستانی در میلان بستری بود و تحت مراقبت‌های ویژه قرار داشت، از ابتلا به ویروس جدید کرونا به عنوان"بدترین تجربه زندگی‌اش" سخن گفته است. برلوسکونی از بیمارستان مرخص شده، اما همچنان در قرنطینه خانگی به سر می‌برد.

ترامپ و شرکا؛ سیاستمدارانی که گرفتار کرونا شدند

برونو لومر (وزیر اقتصاد و دارایی فرانسه)

لومر که در رأس وزارت اقتصاد و دارایی فرانسه قرار دارد، در ماه سپتامبر به ویروس جدید کرونا مبتلا شد و فورا خود را هشت روز قرنطینه کرد. او به تازگی در مصاحبه‌ای رادیویی گفت که روند بیماری او بسیار شدید بوده و علائم و دردهای ناشی از کووید۱۹ با بیماری‌های دیگر بسیار فرق دارد. او شهروندان فرانسه را فراخواند تا از"خودخواهی" بپرهیزند و دستورالعمل‌ها و موازین بهداشتی را رعایت کنند.

ترامپ و شرکا؛ سیاستمدارانی که گرفتار کرونا شدند

ایرج حریرچی (معاون کل وزیر بهداشت ایران)

ایرج حریرچی در زمان آغاز شیوع کرونا مسئولیت مقابله با این ویروس را برعهده گرفت و به عنوان دبیر ستاد مبارزه با کرونا منصوب شد. حریرچی اما چندی بعد اعلام کرد که تست کرونای او مثبت است.

ترامپ و شرکا؛ سیاستمدارانی که گرفتار کرونا شدند

کارمن کالوو (معاون نخست‌وزیر اسپانیا)

کالوو اواخر ماه مارس به ویروس جدید کرونا مبتلا شد و پس از اقامتی چند روزه در بیمارستان راهی قرنطینه خانگی شد تا اینکه بهبود یافت. اسپانیا از کشورهای اروپایی است که سنگینی پاندمی کرونا را به‌شدت تجربه کرده است. شماری از اعضای کابینه اسپانیا نیز به کووید۱۹ مبتلا شدند. تا کنون حدود ۷۹۰ هزار مبتلا به ویروس جدید کرونا در این کشور شناسایی شده و بیش از ۳۲ هزار نفر بر اثر ابتلا به کووید۱۹ جان باخته‌اند.

ترامپ و شرکا؛ سیاستمدارانی که گرفتار کرونا شدند

یعقوب لتیزمان (وزیر بهداشت پیشین اسرائیل)

یعقوب لتیزمان که تا اواسط آوریل امسال در رأس وزارت بهداشت اسرائیل قرار داشت، در آغاز پاندمی کرونا از این ویروس به عنوان"مجازاتی الهی برای همجنس‌گرایان" سخن گفته بود. او و همسرش چند هفته پس از این اظهارات به کووید۱۹ مبتلا شدند. لیتزمان که از سیاستمداران فوق‌ارتدکس اسرائیل محسوب می‌شود، از مخالفان اعمال محدودیت‌ها در تجمعات مذهبی برای مقابله با کرونا بوده است.

در همین زمینه: