سه جوان ایرانی به اتهام آتش زدن عکس آیت‌الله خامنه‌ای به 40 سال زندان محکوم شدند

21/10/1399 06:35 ب.ظ

دادگاه انقلاب دزفول سه تن از جوانان معترض آبان 98 را به اتهام آتش زدن عکس آیت‌الله خامنه‌ای در مجموع به 40 سال زندان محکوم کرد. - خبرگزاری آناتولی

دادگاه انقلاب دزفول سه تن از جوانان معترض آبان 98 را به اتهام آتش زدن عکس آیت‌الله خامنه‌ای در مجموع به 40 سال زندان محکوم کرد. - خبرگزاری آناتولی دادگاه انقلاب شهر دزفول با صدور احکام جداگانه رعد حمدانى (23 ساله)، قصی خسرجی (19 ساله) و سجاد دبات (20 ساله)، سه جوان اهل شوش که در اعتراض‌های آبان 98 شرکت کرده‌بودند را به اتهام آتش زدن عکس آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران در مجموع به 40 سال...

دادگاه انقلاب شهر دزفول با صدور احکام جداگانه رعد حمدانى (23 ساله)، قصی خسرجی (19 ساله) و سجاد دبات (20 ساله)، سه جوان اهل شوش که در اعتراض‌های آبان 98 شرکت کرده‌بودند را به اتهام آتش زدن عکس آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران در مجموع به 40 سال زندان محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری «هرانا»، این جوانان هم اکنون بدون رعایت اصل تفکیک جرایم در زندان مسجدسلیمان به سر می‌برند. بر اساس این احکام صادره توسط دادگاه انقلاب دزفول، «رعد حمدانی به اتهام محاربه از طریق به آتش کشیدن پمپ بنزین و عکس رهبر ایران به 20 سال حبس تعزیری و قصی خسرجی و سجاد دبات به اتهام محاربه از طریق مشارکت در به آتش کشیدن پمپ بنزین و عکس خامنهای هر یک به 10 سال حبس تعزیری محکوم شده‌اند».

بر اساس گزارش مذکور، این افراد در زمان بازداشت جهت اخذ اعترافات اجباری توسط نیروهای امنیتی ایران مورد ضرب و شتم قرار گرفته‌اند. گفتنی است، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در 15 نوامبر 2019 (24 آبان 1398) با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که قیمت بنزین افزایش یافته و با سهمیه‌بندی ارائه خواهد شد.

ادامه مطلب:
aa_persian »

حمله موشکی به اربیل: اصابت سه موشک به فرودگاه و 5 موشک به مناطق مرکزی شهرفرودگاه بین‌المللی اربیل شامگاه دوشنبه 15 فوریه 2021 هدف حمله موشکی قرار گرفت و 3 موشک به منطقه

حکم اعدام برای سه ایرانی در اندونزی به اتهام قاچاق مواد مخدر | DW | 07.04.2021اندونزی از صدور حکم اعدام برای اعضای یک باند قاچاق مواد مخدر و از جمله برای یک زوج ایرانی خبر داده است. چهار نفر از اعضای این باند ۱۳ نفره را شهروندان خارجی تشکیل می‌دهند. مجازات قاچاق مواد مخدر در اندونزی اعدام است. چرا برای قاچاق مواد مخدر در کشور اندونزی مجازات اعدام اشکالی نداره ولی در ایران مجازات اعدام برای قاچاق مواد مخدر تمام سازمانهای حقوق بشر اتحادیه اروپا امریکا اعتراض میکند یه سوال مشکل طرز اعدام یا مشکل جمهوری اسلامی ایران کدام؟

دادستانی دانمارک سه عرب ایرانی را به 'تامین مالی تروریسم' متهم کرد - BBC News فارسیدادستانی دانمارک سه عضو 'جنبش عربی آزادی بخش الاحواز' را متهم کرده با همکاری دستگاه‌های امنیتی عربستان در 'تامین مالی و ترویج تروریسم' در ایران دست داشته‌اند. چی شد چی شد؟/این همه ساس ایران برای ازبین بردن اوناهزینه می کنه حالا اوناهم دارن تلاقی می کنن...چیزی که عوض داره گله نداره..حالا این جنبش چی هست؟؟

سه ایرانی در دانمارک به جاسوسی و تامین مالی تروریسم متهم شدند

آغاز دادگاه سه ایرانی متهم به تامین مالی تروریسم در دانمارک | DW | 29.04.2021نخستین جلسه دادگاه بررسی پرونده سه شهروند ایرانی عرب متهم به پشتیبانی از تروریسم در کپنهاگ، پایتخت دانمارک آغاز شد. آن‌ها از رهبران 'جنبش مبارزه عربی برای آزادی اهواز' بوده و متهم به جاسوسی برای عربستان شده بودند. وابسته به عربستان رو یادت رفت بنویسی ایرانی نیستن 😂 سه شهردند مهاجر عرب ساکن ایران ! تروریست های داعشی ساپورت شده توسط عربستان شریک المان رو به ایران ربط نده

دادگاه انقلاب دزفول سه تن از جوانان معترض آبان 98 را به اتهام آتش زدن عکس آیت‌الله خامنه‌ای در مجموع به 40 سال زندان محکوم کرد.استانبول/خبرگزاری آناتولی

دادگاه انقلاب شهر دزفول با صدور احکام جداگانه رعد حمدانى (23 ساله)، قصی خسرجی (19 ساله) و سجاد دبات (20 ساله)، سه جوان اهل شوش که در اعتراض‌های آبان 98 شرکت کرده‌بودند را به اتهام آتش زدن عکس آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران در مجموع به 40 سال زندان محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری «هرانا»، این جوانان هم اکنون بدون رعایت اصل تفکیک جرایم در زندان مسجدسلیمان به سر می‌برند.

بر اساس این احکام صادره توسط دادگاه انقلاب دزفول، «رعد حمدانی به اتهام محاربه از طریق به آتش کشیدن پمپ بنزین و عکس رهبر ایران به 20 سال حبس تعزیری و قصی خسرجی و سجاد دبات به اتهام محاربه از طریق مشارکت در به آتش کشیدن پمپ بنزین و عکس خامنهای هر یک به 10 سال حبس تعزیری محکوم شده‌اند».

بر اساس گزارش مذکور، این افراد در زمان بازداشت جهت اخذ اعترافات اجباری توسط نیروهای امنیتی ایران مورد ضرب و شتم قرار گرفته‌اند.

گفتنی است، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در 15 نوامبر 2019 (24 آبان 1398) با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که قیمت بنزین افزایش یافته و با سهمیه‌بندی ارائه خواهد شد. این تصمیم منجر به اعتراضاتی گسترده در مناطق مختلف ایران شد. عفو بین‌الملل شمار قربانیان این اعتراضات را 304 نفر اعلام کرده است. همچنین حدود 7000 هزار نفر در این اعتراضات بازداشت شده‌اند.

خبرگزاری رویترز نیز آمار قربانیان اعتراضات آبان 98 را 1500 نفر اعلام کرده‌بود.

اما در یکی از رسمی‌ترین اظهار نظرها درباره آمار کشته شدگان این اعتراضات، مجتبی ذالنور رئیس کمیسیون امنیت ملی دوره دهم مجلس ایران در اوایل خرداد ماه، گفت: «در حوادث آبان ماه سال 98 که رسانه های بیگانه آمارهای دروغین اعلام کرده و تا ده هزار نفر کشته اعلام کردند، 230 کشته در مجموع داشتیم که 6 نفر از ماموران بودند».