رد پیشنهاد ذوب آهن توسط دایی

15/10/1398 02:09:00 ب.ظ

بازگشت شهریار به لیگ برتر با چالش جدید؛ علی دایی سرمربی ذوب آهن شد

گزینه سرمربیگریذوب آهن برای نیم فصل دوم رقابت‌های لیگ برتر پیشنهاد باشگاه را رد کرد. باشگاه ذوب آهن که پس از قطع همکاری با علیرضا منصوریان بدون سرمربی به فعالیت خود ادامه می‌داد، در طول چند هفته اخیر به دنبال انتخاب سرمربی جدید خود بود و در این میان با گزینه‌های مختلفی وارد مذاکره شد و در نهایت تصمیم هیات مدیره به انتخاب دایی رسید...

باشگاه ذوب آهن که پس از قطع همکاری با علیرضا منصوریان بدون سرمربی به فعالیت خود ادامه می‌داد، در طول چند هفته اخیر به دنبال انتخاب سرمربی جدید خود بود و در این میان با گزینه‌های مختلفی وارد مذاکره شد و در نهایت تصمیم هیات مدیره به انتخاب دایی رسید و این خبر را رسانه‌ای کرد.

با وجود اینکه به نظر می‌رسید پس از انتخاب هیات مدیره، حضور دایی در ذوب آهن قطعی باشد ولی وی با عذرخواهی از باشگاه اعلام کرد نمی‌تواند روی نیمکت این تیم بنشیند. دایی مشکلات خانوادگی و مسائل شخصی را دلیل عدم پذیرش پیشنهاد ذوب آهن عنوان کرد.

پیش از این دایی یک بار دیگر هم پیشنهاد ذوبی‌ها را رد کرده بود. دایی پس از جدایی از سایپا در لیگ هجدهم از فوتبال دور بود و تا امروز روی نیمکت هیچ تیمی ننشسته است.

ادامه مطلب:
خبرگزاری كار ایران (ایلنا) ILNA »
Loading news...
Failed to load news.

جشن پیروزی اردوغان در آذربایجان

پیروزی رجب طیب اردوغان در انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در آذربایجان با شور و شوق جشن گرفته شد. - Anadolu Ajansı ادامه مطلب >>

به درک

ارتش عراق حمله به کاروان کادر پزشکی حشد شعبی را رد کردارتش عراق حمله به کاروان کادر پزشکی حشد شعبی را رد کرد فرماندهی عملیات مشترک عراق حمله به کاروان کادر پزشکی حشد شعبی در التاجی را تکذیب کرد.

فرکی: پیشنهاد پرسپولیس برای خرید مغانلو را قبول نکردم / خیال‌تان راحت پیکان سقوط نمی‌کندسرمربی تیم پیکان اعلام کرد پیشنهاد باشگاه پرسپولیس برای خرید شهریار مغانلو را نپذیرفته است.

پیشنهاد تغییر نام بزرگراه رسالت، فتح یا آزادگان به نام سردار شهید قاسم سلیمانیپیشنهاد تغییر نام بزرگراه رسالت، فتح یا آزادگان به نام سردار شهید قاسم سلیمانی در شورای شهر تهران مطرح شد.

نوازی: نمی‌دانم چرا به من پیشنهاد سرمربیگری نمی‌دهند/ کار استقلال برای قهرمانی سخت استنوازی: نمی‌دانم چرا به من پیشنهاد سرمربیگری نمی‌دهند/ کار استقلال برای قهرمانی سخت است

پیشنهاد اتریش برای میزبانی گفت‌وگو میان ایران و آمریکاپیشنهاد اتریش برای میزبانی گفت‌وگو میان ایران و آمریکا سباستین کورتز، صدراعظم آلمان در گفت‌وگو با روزنامه بیلد آم زنتاگ این پیشنهاد را مطرح کرد که در صورت تمایل مقامات ایران و آمریکا برای بازگشت به مذاکره، وین میزبان این مذاکرات باشد. گوه خوریش به شما ها نیومده ... 🤟 شکر خورد مرتیکه

شش عضو حشدالشعبی توسط آمریکا در بغداد کشته شدندکاروان خودروهای حشدالشعبی در شمال بغداد هدف حمله هوایی نیروهای آمریکایی قرار گرفته و 6 عضو این گروه کشته شدند. - خبرگزاری آناتولی