رئیس کمیسیون آموزش مجلس: از تعداد معلمان بازداشتی اطلاعی ندارم

26/02/1401 10:42 ق.ظ

رئیس کمیسیون آموزش مجلس روز دوشنبه، ۲۶ اردیبهشت درباره شمار معلمان بازداشت‌شده در هفته‌های گذشته ابراز بی‌اطلاعی کرد. علیرضا منادی سفیدان در ادامه با اشاره به پیگیری کمیسیون...

رئیس کمیسیون آموزش مجلس روز دوشنبه، ۲۶ اردیبهشت درباره شمار معلمان بازداشت‌شده در هفته‌های گذشته ابراز بی‌اطلاعی کرد. علیرضا منادی سفیدان در ادامه با اشاره به پیگیری کمیسیون... یک زن جوان در کرمانشاه توسط پسرش «با انگیزه ناموسی به قتل رسید» یک زن جوان در کرمانشاه توسط پسرش و با انگیزه ناموسی، عامدانه با خودرو زیر گرفته شد و به طرز فجیعی به قتل رسید.

سایت «هه‌نگاو» که اخبار مناطق کُردنشین ایران را پوشش می‌دهد روز شنبه، ۲۴ اردیبهشت در گزارشی هویت این زن را «محترم ویسی» و ۳۸ ساله اعلام کرده و گفته است که او شامگاه ۱۱ اردیبهشت در محله جلالیه کرمانشاه توسط پسرش با نام «امید مرادی» با یک دستگاه نیسان عامدانه زیر گرفته شده و فرزندش با خودرو چند بار از روی بدن او رد شده است.

به گزارش هه‌نگاو، همسر و فرزند خانم ویسی با او که در آستانه طلاق بوده به دلیل داشتن رابطه احتمالی با فرد دیگری پیش از وقوع این حادثه درگیر شده‌اند و پسر او پس از آن‌ که مادرش با پای برهنه خانه را ترک کرده، او را تعقیب و با خودرو زیر گرفته است.

بر اساس این گزارش، امید مرادی فرزند بزرگ خانم ویسی پس از این حادثه بازداشت شده است. ‌در سال‌های گذشته گزارش‌های متعددی از خشونت علیه زنان و قتل‌ موسوم به ناموسی در ایران منتشر شده که در بیشتر موارد توسط یکی از مردان نزدیک خانواده رخ داده است. headtopics.com

ادامه مطلب:
RadioFarda_ »

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس: منشأ گردغبارهای اخیر تهران داخلی استرئیس فراکسیون محیط زیست مجلس با اشاره به وجود چشمه‌های ریزگرد بالفعل و بالقوه فراوان در اطراف تهران گفت: با توجه به اینکه رویداد اخیر گرد و غباری در تهران در اردیبهشت ماه رخ داد، حتماً احتمال تکرار این رویداد در ماه‌های آتی به ویژه در تابستان وجود دارد. به اون دوست با شعوری که این حرف رو زده بگید بند علی خان جنوب شرق تهران هست و در گودی قرار دارد ولی باد غالب تهران ماروف به باد شهریاری از غرب به شرق میوزد 🤦🏻‍♂️

ولی‌عهد سعودی انتخاب شیخ محمد بن زاید به عنوان رئیس کشور امارات را تبریک گفتشاهزاده محمد بن سلمان، ولی‌عهد، نایب رئیس شورای وزیران و وزیر دفاع سعودی طی تماسی تلفنی با شیخ محمد بن زاید آل نهیان، انتخاب او به عنوان رئیس جدید کشور

با رئیس جدید کشور امارات بیشتر آشنا شویمشورای عالی فدرال امارات متحده عربی، شنبه 24 اردیبهشت، شیخ محمد بن زاید آل نهیان را به عنوان رئیس جدید کشور امارات انتخاب کرد.به گزارش خبرگزاری امارات مرتد خبيث است اینکه جاسم بی ریش خودمونه 🤣 فداتو....

رئیس جدید امارات با جمهوری اسلامی چه خواهد کرد؟یک روز پس از درگذشت خلیفه بن‌زاید، محمد بن‌زاید به عنوان رئیس امارات متحده عربی انتخاب شد. خبری که تحول جدیدی به شمار نمی‌رود و فقط به جایگاه مرد قدرتمند این کشور رسمیت می‌بخشد.

پیام تبریک پادشاه و ولی‌عهد سعودی به رئیس جدید کشور امارات متحده عربیملک سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه سعودی در پیامی به شیخ محمد بن زاید آل نهیان انتخاب او از سوی شورای عالی فدرال، به عنوان رئیس جدید کشور امارات متحده عربی را

شیخ محمد بن زاید به عنوان رئیس دولت امارات عربی متحده برگزیده شددر پی درگذشت شیخ خلیفه بن زاید رئیس دولت امارات عربی متحده در روز جمعه، شیخ محمد بن زاید حاکم ابوظبی به عنوان رئیس جدید این کشور انتخاب شد. تبریک عرض می نماییم منظور ش اینکه قاتل اصلی کودکان یمن به تخت ریاست تمرگید! ان شالله این هم به درک واصل می شود

رادیو فردا

یک زن جوان در کرمانشاه توسط پسرش «با انگیزه ناموسی به قتل رسید»

یک زن جوان در کرمانشاه توسط پسرش و با انگیزه ناموسی، عامدانه با خودرو زیر گرفته شد و به طرز فجیعی به قتل رسید.

سایت «هه‌نگاو» که اخبار مناطق کُردنشین ایران را پوشش می‌دهد روز شنبه، ۲۴ اردیبهشت در گزارشی هویت این زن را «محترم ویسی» و ۳۸ ساله اعلام کرده و گفته است که او شامگاه ۱۱ اردیبهشت در محله جلالیه کرمانشاه توسط پسرش با نام «امید مرادی» با یک دستگاه نیسان عامدانه زیر گرفته شده و فرزندش با خودرو چند بار از روی بدن او رد شده است.

به گزارش هه‌نگاو، همسر و فرزند خانم ویسی با او که در آستانه طلاق بوده به دلیل داشتن رابطه احتمالی با فرد دیگری پیش از وقوع این حادثه درگیر شده‌اند و پسر او پس از آن‌ که مادرش با پای برهنه خانه را ترک کرده، او را تعقیب و با خودرو زیر گرفته است.

بر اساس این گزارش، امید مرادی فرزند بزرگ خانم ویسی پس از این حادثه بازداشت شده است.

‌در سال‌های گذشته گزارش‌های متعددی از خشونت علیه زنان و قتل‌ موسوم به ناموسی در ایران منتشر شده که در بیشتر موارد توسط یکی از مردان نزدیک خانواده رخ داده است.

در پی این اتفافات مرگبار علیه زنان در ایران، دید‌بان حقوق بشر در آذر ۱۳۹۹ خواستار اصلاح و تصویب هر چه سریع‌تر لایحه منع خشونت علیه زنان از سوی جمهوری اسلامی شد.

ایران یکی از چهار کشوری است که به کنوانسیون سازمان ملل برای رفع هر گونه تبعیض علیه زنان ملحق نشده‌‌ است.

از جمله خلاء‌های قانونی که مورد انتقاد فعالان حقوق بشر ایران در مورد مجازات عاملان قتل‌های ناموسی است، احکام صادره علیه پدرانی است که فرزندکشی می‌کنند.

بر اساس ماده ۶۱۲ این قانون، پدران قاتل محسوب نمی‌شوند و در صورت محکومیت در دادگاه، حداکثر به پرداخت دیه و حبس تا ده سال محکوم می‌شوند.

در بسیاری از موارد هم که قتل ناموسی توسط سایر مردان خانواده صورت می‌گیرد، اولیای دم با گذشت از خون فرزند خود، زمینه حمایت از قاتل و آزادی او را فراهم می‌کنند.