دادگاه سوئیس شکایت تاجر آلمانی از مقامات این کشور را رد کرد. سوئیس ۳۳۰ مسلسل کلاشنیکف این تاجر را که از ایران خریداری کرده به آلمان تحویل میدهد. او قصد داشته سلاحها را به عنوان مسلسلهای از کارافتاده وارد آلمان کند. هم نبوده چونکه اسناد مورد نیاز برای این امر در سوئیس در دسترس نیست.
اتحاد جماهیر شوروی مرده، اما سلاحهایش زنده است هفت دهه کلاشنیکف این سلاح که در ایران کلاشنیکف و گاه به اختصار کلاش نیز خوانده میشود، احتمالا پرمصرفترین مسلسل در جهان به شمار میرود. این سلاح را میخائل کلاشنیکف (تصویر) طراحی کرد و تولید آن نیز در سال ۱۹۴۷ میلادی آغاز شد. کلاشنیکف با توجه به پایین بودن هزینه تولید و همچنین مطمئن بودن توانست به سرعت به سلاحی محبوب بدل شود. بهویژه گروههای چریکی و شبهنظامیان و حتی باندهای خیابانی از این سلاح استفاده میکنند.
اتحاد جماهیر شوروی مرده، اما سلاحهایش زنده است ماکارف، سلاحی"فضایی" ماکارف (Makarow) که سلاحی کمری است، پس از جنگ جهانی دوم طراحی شد و به مدت چهار دهه (۱۹۵۱ تا ۱۹۹۱) سلاح کمری نظامیان در ارتش سرخ، ماموران پلیس و واحدهای ویژه بود. این اسلحه ۹ میلیمتری جزئی از بستهی ویژهای بود که فضانوردان شوروی سابق در هنگام مأموریتهایشان به همراه خود میبردند و پس از فرود اضطراری در هنگام بازگشت به زمین ممکن بود به کار آنها بیاید.
اتحاد جماهیر شوروی مرده، اما سلاحهایش زنده است
. بیشتر راستگرایان المان از طریق اینترنت این مسلسل ها را خریداری نمودند. این کلاشینکوفها را میتوان با تغییر جزیی به راه انداخت. قیمت این کلاشینکوفها انزمان ۹۹ یورو بود، شبکه اول المان چند سال پیش نیز گزارشی در این باره پخش نمود شکر خدا آنقدر در انبارهای راست گراهاتان پر از اینجور سلاح هاست که نیاز به ربط دادن آن به کشورهایی همچو ایران نیست.
عجبا!!! اینها که کلاش هستند!!! عجبببب!!!! کلاش هم مسلسل ایرانی شده؟ یا مرحوم میخائیل کلاشینیکوف روسی ایرانی بوده که ما نمی دونستیم ! بعدش هم فرق مسلسل روهم دونستیم