توفان دریایی «دوریان» با سرعت ۲۸۵ کیلومتر در ساعت به آمریکا نزدیک می‌شود؛ نگرانی از پیامد فاجعه‌‌بار

11/06/1398 01:08:00 ق.ظ

♦️ توفان دریایی «دوریان» با سرعت ۲۸۵ کیلومتر در ساعت به آمریکا نزدیک می‌شود؛ نگرانی از پیامد فاجعه‌‌بار

توفان «دوریان» به یک توفان دریایی سهمگین درجه ۵ تبدیل شده و به سواحل باهاما در جنوب شرقی آمریکا رسیده است. بر اساس آخرین اطلاعات منتشر شده توسط «مرکز ملی توفان آمریکا»، این توفان روز یکشنبه ۱۰ شهریو دو روز بعد از هشدار مایک پمپئو؛ نفتکش ایرانی در نزدیکی سوریه مشاهده شد دو روز بعد از آن که وزیر خارجه ایالات متحده هشدار داد نفتکش جمهوری اسلامی برخلاف وعده مقامات ایران به سمت سوریه می‌رود، داده‌های دریافتی از نفتکش «آدریان دریا ۱» نشان می‌دهند که...

دو روز بعد از هشدار مایک پمپئو؛ نفتکش ایرانی در نزدیکی سوریه مشاهده شد دو روز بعد از آن که وزیر خارجه ایالات متحده هشدار داد نفتکش جمهوری اسلامی برخلاف وعده مقامات ایران به سمت سوریه می‌رود، داده‌های دریافتی از نفتکش «آدریان دریا ۱» نشان می‌دهند که این نفتکش در نزدیکی سوریه متوقف شده است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس روز یکشنبه ۱۰ شهریور نوشت، داده های وبسایت «مارین ترافیک» (به انگلیسی: MarineTraffic) که اطلاعات مربوط به حرکت کشتی‌ها را رصد می‌کند، نشان می‌دهد اَبرنفتکش «آدریان دریا ۱»، که پیشتر «گریس ۱» نام داشت و حامل بیش از دو میلیون بشکه نفت خام به ارزش تقریبی ۱۳۰ میلیون دلار است، در فاصله ۹۲ کیلومتری خاک سوریه متوقف شده است.

مایک پمپئو، وزیر خارجه ایالات متحده، دو روز پیشتر هشدار داده بود که آمریکا اطلاعات موثقی دارد که اَبرنفتکش جمهوری اسلامی دوباره به سمت سوریه در حرکت است. مایک پمپئو، اعتماد به ظریف را «یک اشتباه بزرگ» نامید. headtopics.

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »
Loading news...
Failed to load news.

مایک پمپئو: نفتکش ایرانی دوباره به سمت سوریه می‌رود؛ اعتماد به ظریف اشتباه بزرگی بودوزیر خارجه ایالات متحده می‌گوید آمریکا اطلاعات موثقی دارد که اَبرنفتکش جمهوری اسلامی که بعد از یک ماه توقیف از جبل الطارق آزاد شده بود، دوباره به سمت سوریه می‌رود. مایک پمپئو، اعتماد به ظریف را «یک اش

عمار حکیم خطاب به رژیم صهیونیستی: به وقتش پاسخ کلوخ را با سنگ می‌دهیمرهبر جریان اپوزیسیون 'حکمت ملی' عراق در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به مقرهای حشد شعبی تأکید کرد که آسمان این کشور صحنه هیچ‌گونه تعرض خارجی نیست و بغداد پاسخ مضاعفی به عامل این حمله خواهد داد.

پاسخ ظریف به پمپئو: ما به همه و هر خریداری نفت خواهیم فروختپاسخ ظریف به پمپئو: ایالات متحده ابزارهای دفاعی را از ما دریغ کرد، موشک ساختیم، شاکی است، سوخت هسته‌ای را از ما دریغ کرد، ما آن را ساختیم، شاکی است، حالا مشغول دزدی دریایی است تا مانع فروش نفت به مشتریان سنتی ما شود! غُر نزنید، ما نفت‌مان را خواهیم فروخت

حوثی‌ها: در حمله ائتلاف به رهبری عربستان به زندان ذمار ۶۰ نفر کشته شدندشاهدان عینی در ذمار از شش حمله هوایی به ساختمان زندان این شهر سخن گفته اند.

واکنش سخنگوی انصارالله یمن به تقدیم استوارنامه سفیر این کشور به ظریفسخنگوی جنبش انصارالله یمن در واکنش به تقدیم استوارنامه سفیر جدید این کشور در تهران به وزیر خارجه کشورمان، گفت، این اقدام به تمام تحلیل‌ها در مورد موضع ایران در رابطه با مجلس اعلای سیاسی و دولت نجات ملی یمن پایان می‌دهد.

پناهندگی سعید مولایی قهرمان ایرانی جودوی جهان در اعتراض به «باید ببازی»ماریوس ویزر، رییس فدراسیون جهانی جودو، خبر داد سعید_مولایی قهرمان ایرانی جودوی جهان که اکنون در آلمان است، از این فدراسیون درخواست کمک کرده‌است و می‌خواهد پناهنده شود. بیشتر بخوانید: اصلاحیه: «سعید مُلایی» به اشتباه سعید مولایی درج شد. بابت این اشتباه پوزش می‌خواهیم