تلاش چین برای تغییر استانداردهای بین‌المللی امنیت سایبری بر اساس حاکمیت ملی کشورها

18/06/1399 06:52:00 ق.ظ

در حالی که آمریکا تلاش می‌کند کشورهای جهان را متقاعد کند که در شبکه اینترنت خود از فن‌آوری‌های چینی استفاده نکنند، وانگ یی، وزیر خارجه چین، قصد دارد روز سه‌شنبه طرحی را برای تغییر استانداردهای بین‌المللی امنیت سایبری بر اساس حاکمیت ملی کشورها، ارائه کند.

در حالی که آمریکا تلاش می‌کند کشورهای جهان را متقاعد کند که در شبکه اینترنت خود از فن‌آوری‌های چینی استفاده نکنند، وانگ یی، وزیر خارجه چین، قصد دارد ر به گزارش وال استریت ژورنال، این طرح قرار است در سمیناری در مورد حاکمیت دیجیتالی جهان که در پکن...

به گزارش وال استریت ژورنال، این طرح قرار است در سمیناری در مورد حاکمیت دیجیتالی جهان که در پکن برگزار می‌شود ارائه شود. بخشی از چکیده این طرح که از سوی دیپلمات‌های چینی به دیپلمات‌های سایر کشورها ارائه شده می‌گوید: با توجه به خطرهای رو به رشد علیه امنیت داده‌ها و لزوم دستیابی به راه‌حلی جهانی برای این موضوع، «چیزی که مهم است تعیین قوانین و روال‌هایی است که خواسته‌ها و منافع اکثریت کشورها را منعکس ‌کند.»

این اقدام چین در حالی صورت می‌گیرد که تنش‌های میان پکن و واشینگتن بر مسائلی همچون تجارت و رقابت‌ در حوزه فن‌آوری در حال اوج‌گیری است. بنابر این گزارش، دیپلمات‌های چینی با تعدادی از دولت‌ها برای جلب حمایت آنها از این طرح تماس گرفته‌اند.

در ماه‌های اخیر، دولت دونالد ترامپ، رییس جمهوری آمریکا، با هدف محدود کردن آنچه که تهدید شرکت‌های چینی از جمله هووای، بایت‌دنس و وی‌چت برای امنیت ملی می‌خواند، دست به اقداماتی زده است. در مقابل، مقامات چینی آمریکا را به در پیش‌گرفتن سیاست یک بام و دو هوا و تلاش برای ضربه زدن به روند رشد شرکت‌های چینی متهم کرده اند. headtopics.

ادامه مطلب:
ايران اينترنشنال »

رفرمیسم یا ملحد | فرخ نگهدار

گفت‌وگو با فرخ نگهدار به پیش از اعتراضات اخیر بازمی‌گردد و زمانی برای انتشار آماده شد که فضای عمومی جامعه ملتهب بود و در چنین فضایی بعید به نظر می‌رسید این‌گونه مطالب مخاطبی داشته باشد. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

دولت تلاش می کند کشور در حوزه های راهبردی دچار مضیقه نشودرئیس جمهور پس از ارائه گزارش بانک مرکزی در مورد اقدامات انجام شده برای تامین ارز مورد نیاز مواد اولیه تولید دارو، گفت: دولت با وجود همه تنگناها و فشارهای مختلفی که در شرایط کنونی وجود دارد، تلاش می کند که کشور در حوزه های راهبردی دچار مضیقه نشود.

تلاش می‌کنیم کشور در حوزه‌های راهبردی دچار مضیقه نشود/ تأمین داروی مورد نیاز مردم از اولویت‌های دولت است/ دستور تسریع در پرداخت مطالبات کادر درمانرئیس جمهور پس از ارائه گزارش بانک مرکزی در مورد اقدامات انجام شده برای تامین ارز مورد نیاز مواد اولیه تولید دارو، گفت: دولت با وجود همه تنگناها و فشارهای مختلفی که در شرایط کنونی وجود دارد، تلاش می‌کند که کشور در حوزه های راهبردی دچار مضیقه نشود.

رئیس سازمان غذا و دارو: تلاش اصلی بر تأمین واکسن کرونا در داخل کشور است- اخبار پزشکی - اخبار اجتماعی تسنیم - Tasnimرئیس سازمان غذا و دارو با بیان 'برای تأمین واکسن کرونا تلاش اصلی ما بر تولید داخل است' گفت: چند شرکت دانش‌بنیان با روش‌‌های متفاوت تولید در حال پیش‌‌روی در این زمینه هستند و هیچ کمپانی‌ای تولید نهایی و قابل عرضه واکسن کرونا را انجام نداده است.

ترکیه: عامل حمله مسلحانه به کلوپ رینا در استانبول به ۴۰ بار حبس ابد محکوم شدعبدالقدیر ماشاریپوف بر اساس رأی دادگاه به ازای هر فرد کشته شده به یک حبس ابد و برای قتل عام نیز به یک حبس ابد محکوم شده است.

اینفوگرافی| وضعیت استانی و آمار کرونا در ایران - 16 شهریور 1399بر اساس آخرین اطلاعات کرونا در کشور، استان‌های تهران، مازندران، گیلان، قم، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، یزد، زنجان و قزوین در وضعیت قرمز کرونا قرار دارند.

هشدار چین به آمریکا درباره تحریم‌ کمپانی‌های خارجیوزارت خارجه چین امروز (دوشنبه) اعلام کرد، آمریکا عمدا برای کمپانی‌های چینی قلدری می‌کند و به این کشور تاکید کرد تا دست از سرکوب و آزار کمپانی‌های خارجی بردارد.