تعداد مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا در جهان از ۶ میلیون نفر گذشت

17/12/1400 12:29 ب.ظ

تعداد مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا در جهان از ۶ میلیون نفر گذشت جزئیات بیشتر🔽

آخرین آمارها نشان می‌دهد تعداد افرادی که در سراسر جهان در پی ابتلا به بیماری کووید-۱۹ جان خود را از دست داده‌اند به بیش از ۶ میلیون نفر افزایش رسیده است. بر اساس داده‌های دانشگاه جان هاپکینز، تعداد قربانیان بیماری کووید-۱۹ در سراسر جهان از مرز ۶ میلیون نفر نیز فراتر رفت. مرگ و میر روزانه در ماه گذشته کاهش چشمگیری داشته و از حدود ۱۱ هزار نفر به حدود ۷ هزار نفر در روز رسیده است.

این یکی از پایین‌ترین نرخ‌های گزارش شده در سال گذشته بوده است با این حال کارشناسان می‌گویند که هنوز آمار تلفات زیاد است و در حدود چهار ماه گذشته حدود ۱ میلیون مرگ ثبت شده است.

بر اساس آمارهای رسمی از هر هزار و ۳۰۰ نفر در جهان، دست‌کم یک نفر در اثر ابتلا به کووید۱۹ جان خود را از دست داده‌ است. هرچند کارشناسان بر این باورند که آمار رسمی تلفات بسیار بیشتر از این بوده است. تدروس آدهانوم گبریسوس، دبیر کل سازمان جهانی بهداشت که بارها از لزوم ادامه مقابله با بیماری کووید۱۹ سخن گفته، روز یکشنبه هم در حساب توییتری خود هشدار داد که هنوز برای اعلام پیروزی بر کووید-۱۹ خیلی زود است. گبریسوس در ادامه نوشت: «بسیاری از کشورها با نرخ بالای بستری و مرگ در بیمارستان‌ها روبرو هستند. با انتقال بالا، تهدید پدید آمدن یک سویه جدید و خطرناک‌تر همچنان جدی است. ما از همه مردم می‌خواهیم احتیاط کنند و از همه دولت‌ها نیز درخواست داریم که این مسیر را ادامه دهند.»

ادامه مطلب:
euronews_pe »

ویروس کرونا ۶ میلیون نفر از عزیزان ما گرفت. بیش از دو سال اقتصاد جهانی را نیمه تعطیل کرد. بیش از ۱۰ هزار میلیارد دلار به اقتصاد دولت‌ها و بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد دلار به اقتصاد جهانی ملت‌ها ضرر وارد نمود. باید از خوابی که سازمان‌های اطلاعاتی ما را در آن فرو برده‌اند بیدار شویم.