تحولات تاریخی تا چه میزان در سکوت کشورهای عربی موثر بوده است؟

  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 51 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 24%
  • Publisher: 63%

ایران سرفصلها اخبار

ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها

رئیس پژوهشکده مطالعات منطقه‌­ای جامعه المصطفی گفت: کشورهای عربی در جنگ ۱۹۷۳ فهمیدند که در جنگ با اسرائیل تنها با این رژیم رو به رو نیستند بلکه آمریکا به عنوان حامی تمام عیار اسرائیل در مقابل آن‌ها قرار می‌گیرد.

دکتر علیرضا مقدم در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: بعد از ماجرای ۷ اکتبر یا ۱۵ مهر که با نوعی غافلگیری برای رژیم صهیونیستی همراه بود، سه دسته واکنش در بین کشورهای مسلمان و به صورت خاص در میان کشورهای عربی را می‌توان شناسایی کرد، دسته اول کشورهایی هستند که اساسا اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسند و وارد عادی سازی روابط هم نشدند؛ کشورهایی مثل ایران، عراق، لبنان، اندونزی و مالزی از این دسته هستند، این کشورها در همان روزهای اول که این بحران به صورت فزاینده‌­ای پیش رفت، اقدامات اسرائیل را با صدای بلند...

رئیس پژوهشکده مطالعات منطقه‌ای جامعه المصطفی ادامه داد: دسته سوم اما کشورهایی هستند که اسرائیل را هنوز به رسمیت نشناخته‌اند اما وارد روند عادی سازی روابط با این رژیم شده‌اند، مهم‌ترین کشور در این دسته عربستان است که در تحولات اخیر طوفان الاقصی، مشابه کشورهای دسته دوم موضع گیری کرد. وی اظهار کرد: در مجموع کشورهای اسلامی اقدامات دیپلماتیک متنوعی را انجام دادند هرچند در پایان دادن به حملات رژیم صهیونستی چندان موفق نبوده است اما این را نمی‌توان به اسم عدم موضع گیری و عدم اقدام کشورهای عربی و یا کشورهای اسلامی گذاشت و گفت که این ها به طور کلی سکوت کردند.

مقدم گفت: برای فهم دلایل موضع­‌گیری‌های کشورهای عربی بایستی به زمینه‌های تاریخی مسأله فلسطین مراجعه کرد، کشورهای عربی بعد از اینکه اسرائیل متعاقب قطعنامه ۱۸۱ مجمع عمومی سازمان ملل در سال ۱۹۴۸ شکل گرفت، در ۴ جنگ که حدود ۲۵ سال هم طول کشید تلاش کردند که با اسرائیل بجنگند و آرمان فلسطین را که تشکیل یک دولت عربی اسلامی در سرزمین فلسطین بود را دنبال کنند اما واقعیت این است که در جنگ‌های سال ۱۹۴۸، ۱۹۵۶، ۱۹۶۷ و حتی ۱۹۷۳ موفق نبودند.

 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.
این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 /  🏆 2. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

تاریخ‌نگار زندگی بورژواییپیام حیدرقزوینی «مرگ در ونیز» نه فقط از شاهکارهای توماس مان بلکه یکی از مهم‌ترین رمان‌های قرن بیستم است که از زمان انتشارش تا امروز همواره مورد توجه بوده است.
منبع: SharghDaily - 🏆 1. / 68 ادامه مطلب »

بهروز فرزندی؛ جانباز جنگ ایران و عراق به خاطر اعتقاداتش زندانی است«بهروز فرزندی»، شهروند ۵۷ ساله ایرانی از جمله بهاییان صدمه دیده در جنگ است. او بیش از دو سال از عمر خود را در اسارت گذرانده است و به دلیل آسیب‌های وارده در جنگ، به عنوان جانباز شناخته می‌شود اما در حال حاضر به دلیل پیروی از آیین بهایی، در زندان شیراز به‌ سر می‌برد. اطلاع_رسانی بهاییان_ایران بهروز_فرزندی جانباز گزارش کیان ثابتی را در ایران‌وایر بخوانید
منبع: iranwire - 🏆 4. / 63 ادامه مطلب »

دستاورد ترکیه از به تعویق انداختن عضویت سوئد در ناتو چه بوده است؟مقامات سوئدی می‌گوید، ترکیه پس از ماه‌ها تاخیر به آن‌ها گفته است ظرف چند هفته، پیوستن سوئد به ناتو تصویب خواهد شد. الحاق این کشور به پیمان آتلانتیک شمالی با وجود مذاکرات متعدد به دلیل مخالفت‌‌های آنکارا، حدود ۱۸ ماه به تعویق افتاده است.
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »

امیرعبداللهیان: نیروی نیابتی نداریم/ مساله فلسطین باید از طریق همه‌پرسی حل شودامیرعبداللهیان: نیروی نیابتی نداریم *پیام‌هایی از طرف آمریکا از طریق کانال‌های دیپلماتیک طی شش هفته گذشته دریافت کردیم *سفارت سوئیس در تهران که حامی منافع آمریکاست، این پیام‌ها را داد مساله فلسطین باید از طریق همه‌پرسی حل شود
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »

کنعانی: مستندات کافی در ارتباط با جرایم شهروند سوئدی وجود داردسخنگوی وزارت خارجه تصریح کرد: تحولات اخیر نشان داد که یک بن‌بست در شورای امنیت سازمان ملل ایجاد شده است و درواقع این شورا در انجام وظایف ذاتی خود ناتوان است.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »

کنعانی: برجام به قوت خود باقی است/ مستندات کافی در ارتباط با جرایم شهروند سوئدی وجود داردسخنگوی وزارت خارجه تصریح کرد: تحولات اخیر نشان داد که یک بن‌بست در شورای امنیت سازمان ملل ایجاد شده است و درواقع این شورا در انجام وظایف ذاتی خود ناتوان است.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »