بریتانیا به دو سوم کشورهای ناقض حقوق بشر سلاح فروخته است

06/04/1400 06:20 ب.ظ

بررسی‌ها نشان می‌دهد که دو سوم کشورهایی که به عنوان ناقضان حقوق بشر و آزادی‌های شهروندان خود شناخته شده‌اند، طی یک دهه گذشته مقصد صادرات تسلیحات نظامی بریتانیا بوده‌‌اند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که دو سوم کشورهایی که به عنوان ناقضان حقوق بشر و آزادی‌های شهروندان خود شناخته شده‌اند، طی یک دهه گذشته مقصد صادرات تسلیحات نظامی بریتانیا بوده‌‌اند. این نهاد حقوق بشری ارزش صادرات سلاح توسط بریتانیا به این کشورها را طی دوره ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۰ حدود ۱۶.۸ میلیارد پوند (۱۹.۵۳ میلیارد یورو) برآورده کرده است.

کارزار مقابله با تجارت اسلحه(CAAT) نیز پیشتر اعلام کرده بود که طی یک دهه گذشته ۲۱ کشور از مجموع ۳۰ کشوری که توسط وزارت خارجه بریتانیا به عنوان رژیم‌های سرکوبگر شناخته شده‌اند، وارد کننده تسلیحاتی به ارزش ۱۱.۸ میلیارد پوند(۱۳.۷۲ میلیارد یورو) از این کشور بوده‌اند.

گزارش‌های رسمی دولت بریتانیا نیز ۹ کشور از جمله مصر، بحرین، قطر، عربستان سعودی، تایلند و ترکیه را به عنوان بازار اصلی تسلیحات نظامی این کشور معرفی کرده که به اعتقاد نهادهای حامی حقوق بشر به نقض سیستماتیک آزادی‌های مدنی شهروندان خود اقدام می‌کنند.

صادرات تسلیحات نظامی به خاورمیانه طی یک دهه گذشته «۲۵ درصد» افزایش یافت دولت بریتانیا پیشتر اعتراف كرده بود كه نیروهای ائتلاف به رهبری عربستان سعودی در جنگ یمن از سلاح‌های ساخته شده توسط شركتهای این کشور استفاده می‌کنند و بیش از نیمی از هواپیماهای جنگی مورد استفاده عربستان ساخت این کشور است.افزون بر این، روسیه نیز طی یک دهه گذشته در زمره ذینفعان فروش اسلحه‌های ساخت بریتانیا بوده؛ به طوری که در این مدت ۴۴ میلیون پوند(۵۱.

ادامه مطلب:
euronews_pe »

عاملین اصلی قاتلین حقوق بشر شما غربی هاهستید. کاش به جمهوری اسلامی هم می‌فروخت تا دوستان یورونیوز فارسی اینقدر عصبانی نشن و همچنین آلمان نازی مگه خودش هنوز ناقض حقوق بشر شناخته نشده؟ اگه اروپا نجنبه اون یک سوم دیگه رو هم بالا میکشه . 👎 عامل تمام فقر و فلاکت و فتنه‌ها در جهان انگلیس است المان هم فروخته.سوئد هم فروخته. اروپاییان کاسبان خون و مرگ هستند.

بوسه‌ای که منجر به استعفای وزیر بهداشت بریتانیا شد | DW | 27.06.2021انتقاد از مت هنکاک، وزیر بهداشت بریتانیا در ارتباط با مقابله با همه‌گیری کرونا پدیده جدیدی در رسانه‌های آن کشور نیست. انتشار تصاویری از او در حال بوسیدن یکی از همکارانش به‌رغم محدودیت‌های کرونایی منجر به استعفای او شد. از آقای دانشجو یاد گرفته، دانشجو زمانی ک رئیس صدا و سیمای میلی بود توی آسانسور با خانمه ور میرفت فیلمش پخش شد بعد شد وزیر😂😂😂 اعتراضات_سراسری مرگ_بر_کلیت_و_تمامیت_جمهوری_اسلامی اعتصابات_سراسری نه‌_به‌_جمهوری‌_اسلامی No2IR خامنه‌ای_کفتار

بعد ۵۷ سال: راه‌یابی یک زن ایرانی به دو ۱۰۰ متر المپیک | DW | 26.06.2021فرزانه فصیحی، ملی‌پوش ماده ۱۰۰ متر دوومیدانی ایران موفق به کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۱‍ توکیو شد. این ورزشکار، نخستین دونده زن ایرانی در مسابقات المپیک در این ماده پس از گذشت ۵۷ سال است.

زنگ هشدار به صدا درآمد/ تهران به وضعیت قرمز نزدیک شدمدیرعامل آبفای تهران با تاکید بر اینکه هنوز به وضعیت قرمز نرسیده‌ایم اما زنگ هشدار برای تهران به صدا درآمده است، گفت: مصرف آب شرب تهران 3 میلیون و 680 هزار متر مکعب مصرف بالاتر رفته است.

تصاویری از میانمار؛ مواد مخدر به ارزش ۶۸۰ میلیون دلار به آتش کشیده شدحاکمان میانمار که از روز یکم فوریه گذشته با کودتا روی کار آمدند، با برگزاری چنین رویدادهایی تلاش می‌کنند تا مشروعیت بین‌المللی به دست آورند. حساب کنید خماری ها رو!!! الان کل شهر نشه شدن😂😂

هشدار نسبت به عدم تمدید توافق کمک‌های انسانی به شمال سوریه | DW | 26.06.2021دوره یک ساله توافق شورای امنیت درباره اجرای عملیات کمک‌رسانی به شمال غربی سوریه ماه آینده به پایان می‌رسد. سازمان بهداشت جهانی نسبت به عدم تمدید این توافق هشدار داده و گفته چنین امری می‌تواند به فاجعه‌ای انسانی بیانجامد.

ردپای شبه‌نظامیان وابسته به ایران در حمله پهپادی به کنسولگری آمریکا در اربیلاطلاعات جدیدی درباره پهپادهایی که روز شنبه 25 ژوئن به منطقه‌ای در نزدیکی کنسولگری آمریکا در اربیل در اقلیم کردستان عراق حمله کردند به دست آمده و به وضوح

خانه آزادی(Freedom House) که یک گروه حامی حقوق بشر است که با بودجه دولت ایالات متحده تاسیس شده، اعلام کرد که ۳۹ کشور از میان ۵۳ کشوری که توسط این نهاد به دلیل نقض حقوق بشر مورد انتقاد قرار گرفته‌اند، وارد کننده سلاح از بریتانیا بوده‌اند.

این نهاد حقوق بشری ارزش صادرات سلاح توسط بریتانیا به این کشورها را طی دوره ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۰ حدود ۱۶.۸ میلیارد پوند (۱۹.۵۳ میلیارد یورو) برآورده کرده است.

کارزار مقابله با تجارت اسلحه(CAAT) نیز پیشتر اعلام کرده بود که طی یک دهه گذشته ۲۱ کشور از مجموع ۳۰ کشوری که توسط وزارت خارجه بریتانیا به عنوان رژیم‌های سرکوبگر شناخته شده‌اند، وارد کننده تسلیحاتی به ارزش ۱۱.۸ میلیارد پوند(۱۳.۷۲ میلیارد یورو) از این کشور بوده‌اند.

گزارش‌های رسمی دولت بریتانیا نیز ۹ کشور از جمله مصر، بحرین، قطر، عربستان سعودی، تایلند و ترکیه را به عنوان بازار اصلی تسلیحات نظامی این کشور معرفی کرده که به اعتقاد نهادهای حامی حقوق بشر به نقض سیستماتیک آزادی‌های مدنی شهروندان خود اقدام می‌کنند.

صادرات تسلیحات نظامی به خاورمیانه طی یک دهه گذشته «۲۵ درصد» افزایش یافت

دولت بریتانیا پیشتر اعتراف كرده بود كه نیروهای ائتلاف به رهبری عربستان سعودی در جنگ یمن از سلاح‌های ساخته شده توسط شركتهای این کشور استفاده می‌کنند و بیش از نیمی از هواپیماهای جنگی مورد استفاده عربستان ساخت این کشور است.افزون بر این، روسیه نیز طی یک دهه گذشته در زمره ذینفعان فروش اسلحه‌های ساخت بریتانیا بوده؛ به طوری که در این مدت ۴۴ میلیون پوند(۵۱.۱۶ میلیون یورو) مهمات، اجزای اسلحه تک‌تیرانداز و صدا خفه کن از بریتانیا خریداری کرده است.

لیبی نیز ۹.۳ میلیون پوند(۱۰.۸۱ میلیون یورو) اسلحه، اجزای وسایل نقلیه نظامی و مهمات از بریتانیا وارد کرده است. البته بریتانیا اعلام کرده که فروش سلاح به روسیه و لیبی پیش از آغاز تحریم‌های مداوم تسلیحاتی علیه هر دو کشور انجام شده بوده است.