بحران «ورشکستگی آب» در ایران؛ فاطمه امان: فرصت زیادی برای نجات نیست

26/03/1400 04:48:00 ب.ظ

🔺بحران «ورشکستگی آب» در ایران؛ فاطمه امان: فرصت زیادی برای نجات نیست ▪️بحران آب در ایران به یکی از اصلی‌ترین چالش‌های کشور تبدیل شده است و مدیران مربوطه از آن به عنوان «ورشکستگی آب» و «ابرچالش» پیش روی دولت آینده یاد می‌کنند. ⬇️بیشتر بخوانید:

صدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است. در این رابطه، فاطمه امان، تحلیلگر ارشد «موسسه خاورمیانه» در واشنگتن، در گفت‌وگو با صدای آمریکا...

در این رابطه، فاطمه امان، تحلیلگر ارشد «موسسه خاورمیانه» در واشنگتن، در گفت‌وگو با صدای آمریکا می‌گوید آن‌چه به عنوان احیای دریاچه‌ها و تالاب‌ها مطرح می‌شود، موقتی است و کشورهایی مثل ایران و افغانستان باید به بحران آب به عنوان یک معضل اکوسیستمی نگاه کنند و برای رفع آن بتوانند در این زمینه با هم همکاری کنند، چرا که متاسفانه به واسطه تحولاتی که در این دو کشور در حال وقوع است، فرصت زیادی برای نجات خود از این وضعیت ندارند.

خانم امان به گزارش تازه مجله ساینس اشاره کرده است که بهبود وضعیت دریاچه ارومیه که همه فکر می‌کنند تقریبا در حال احیا شدن است، اساسا موقتی بوده است.

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

سیدجواد طباطبایی و اندیشه‌هایش؛ فیلسوف ایرانشهر را بیشتر بشناسیم

سیدجواد طباطبایی، اندیشمند سیاسی، در جامعه روشنفکری ایران با نام «فیلسوف ایرانشهر» شناخته می‌شود، برخی او را «مرشد محافظه‌کاری نوین ایران» می‌خوانند. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

لعنت خدا بر مموتی که این بلا را سر مملکت آورد ، . رای_بی_رای علت آن دو آخوند حرامزاده هستند که عکس شان را در بنر زده ائید. خلایق هرچه لایق!

تصاویری از تدابیر امنیتی در ژنو در آستانه ملاقات بایدن و پوتیندیدار روسای جمهوری آمریکا و روسیه در یک ویلای قدیمی که از قرن هجدهم باقی مانده است صورت می‌گیرد. رونالد ریگان، چهلمین رئیس جمهوری ایالات متحده در سال ۱۹۸۵ میلادی برای اولین بار در این ویلا با میخائیل گورباچف، رهبر اتحاد جماهیر شوروی سابق ملاقات کرد. ملاقاتی برای سرنگونی حکومت ایران ،البته در ۱۵۰ سال آینده ( نه به جمهوری اسلامی )

روحانی: در جریان تبلیغات انتخاباتی ظلم‌های فراوانی حتما رخ داده استرئیس جمهوری ایران گفت در بررسی احراز صلاحیت‌های انتخابات ریاست جمهوری و تبلیغات ظلم‌هایی صورت گرفته که باید رفع شوند. - خبرگزاری آناتولی

تزریق بیش از 1 میلیون و 240 هزار دوز واکسن کرونا در ترکیه طی یک روزوزیر بهداشت ترکیه از تزریق 1 میلیون و 240 هزار و 311 دوز واکسن کرونا طی شبانه روز گذشته در کشور خبر داد. - خبرگزاری آناتولی 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🌹🌹🌹🇹🇷🇹🇷❤❤

سند صیانت از کودکان در فضای مجازی چه ویژگی‌هایی دارد؟مونیکا نادی، فعال حقوق کودک، گفت: بر اساس پیمان‌نامه حقوق کودک، کودکان از یکسری حقوق مدنی، فردی، اجتماعی و سیاسی برخوردارند؛ مثلاً حق اظهارنظر آزادانه یا حق برخورداری از حریم خصوصی خود را دارند یا حق دارند به صورت آزادانه به رسانه‌های گروهی دسترسی پیدا کنند و از رسانه‌های ویژه خود بهره‌مند شوند.

اتحادیه اروپا: مانع از تجمع معترضان ایرانی در وین نشده‌ایم | DW | 16.06.2021موضوع بر سر تجمع اعتراضی اعضای شورای ملی مقاومت در کنار ورودی هتل محل برگزاری کمیسیون مشترک برجام در وین است. نماینده سیاسی اتحادیه اروپا گفته این اتحادیه درخواستی از پلیس اتریش درباره مانع شدن از تجمع اعتراضی نکرده است. دروغ میگه.

تزریق بیش از 35 میلیون دوز واکسن کرونا در ترکیه