بحران خاموشی در ایران؛ روحانی از مردم عذرخواهی کرد

16/04/1400 07:10:00 ب.ظ

رئیس‌جمهوری ایران از قطعی برق مکرر در این کشور ابراز تاسف کرد بیشتر بخوانید:

استمرار قطعی برق در مناطق مختلف ایران، باعث شد تا گروهی از مردم دوشنبه شب به خیابان‌ها بیایند و در مقابل نهادهای دولتی شعارهای ضد حکومتی سر دهند. افزایش مستمر قطعی برق در ایران، اعتراضاتی را در مناطق مختلف کشور به همراه داشته و برخی از شهروندان با حضور در مقابل مراکز دولتی نارضایتی خود را نسبت به این نابسامانی ابراز داشتند.

حسن روحانی، رئيس جمهوری ایران، روز سه‌شنبه در جلسه هیئت دولت به موضوع قطعی مکرر برق پرداخت و از مردم عذرخواهی کرد.

آقای روحانی همچنین در ادامه از وزارت نیرو خواست تا به مردم توضیح بدهد که مشکل چه بوده است و در عین حال از مردم هم خواهش کرد در این زمینه همکاری کنند. اظهارات رئيس جمهوری ایران در حالی مطرح می‌شود که در روزهای اخیر دفعات و مدت زمان قطعی برق در سراسر ایران افزایش یافته و حتی گزارش‌ها از ایران از قطعی چندین باره و چندین ساعته برق واحدهای مسکونی، مراکز تجاری و اداری در یک شبانه‌روز حکایت دارد.

استمرار این وضعیت باعث شد تا دوشنبه شب گروهی از مردم در شهرهای مختلف کشور به خیابان آمده و با سردادن شعارهایی، خشم و ناراحتی خود را از این وضعیت ابراز دارند. کاربران در شبکه‌های اجتماعی تصاویر و ویدیوهایی از استان‌های مازندران، گلستان، تهران و فارس منتشر کرده‌اند که در آنها مردم خشمگین با شعارهایی همچون «مرگ بر دیکتاتور» یا «مرگ بر خامنه‌ای» و همچنین «وزیر بی‌کفایت، استعفا، استعفا» سر داده‌اند. headtopics.

ادامه مطلب:
euronews فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

ویدیوها : تصاویری از جشن پیروزی اردوغان و حامیانش در کاخ ریاست جمهوری در آنکارا

ویدیوها : رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه روز یکشنبه ۲۸ مه در دور دوم انتخاباتی تاریخی و در یکی از بزرگترین چالش‌های دوران رهبری‌اش توانست بار دیگر پیروز شود و بر کرسی ریاست جمهوری تکیه زند. ادامه مطلب >>