اندیشکده رَند بررسی کرد: هوش مصنوعی چه زمانی نسل بشر را منقرض خواهد کرد؟

  • 📰 MashreghNews
  • ⏱ Reading Time:
  • 67 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 30%
  • Publisher: 63%

ایران سرفصلها اخبار

ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها

بسیاری از کارشناسان و حتی طراحان و دست‌اندرکاران هوش مصنوعی هشدار می‌دهند که این فناوری جدید می‌تواند تهدیدی هم‌ارز با سلاح‌های هسته‌ای علیه نسل بشر باشد و چه‌بسا موجب انقراض انسان‌ها شود.

سرویس جهان مشرق – توسعه‌ی سریع هوش مصنوعی و فناوری‌های مبتنی بر آن اگرچه از سویی بسیار جذاب است و چه‌بسا بتواند تحولی کم‌سابقه را در تاریخ بشر ایجاد کند، اما به همان اندازه نیز ممکن است نسل بشر را با خطر انقراض روبه‌رو نماید. این هشداری است که بسیاری از کارشناسان، ناظران و حتی طراحان و دست‌اندرکاران توسعه‌ی هوش مصنوعی می‌دهند.

مدیران سه شرکت پیشرو در حوزه‌ی هوش مصنوعی، از جمله «سام آلتمن» مدیرعامل «اُپن اِی‌آی» ، نامه‌ی سرگشاده‌ای را امضا کرده‌اند که درباره‌ی خطرات هوش مصنوعی هشدار می‌دهد. ›› از همه‌گیری کرونا تا همه‌گیری فقر/ از هر ده آمریکایی یک نفر سال گذشته گرسنگی کشید مدتی قبل محققان کانادایی موفق شدند با تنها ۱۰۰ هزار دلار هزینه و با سفارش پستی دی‌ان‌ای اقدام به احیای یکی از گونه‌های منقرض‌شده‌ی ویروس عامل آبله کنند. در حالی که ریشه‌کن کردن آبله، یکی از مرگ‌بارترین بیماری‌های تاریخ بشر، ده‌ها سال زمان و میلیاردها دلار هزینه برای انسان داشت، برای احیای این بیماری احتمالاً تنها به یک تیم کوچک متشکل از چند دانشمند با دانش تخصصی محدود، شش ماه زمان و حدود ۱۰۰ هزار دلار هزینه نیاز است.

شرکت‌های مختلفی پیشاپیش شروع به گنجاندن فناوری‌های هوش مصنوعی در محصولاتی مانند ربات‌های انسان‌نما کرده‌اند. اگر روزی هوش مصنوعی از محدودیت‌های خود خارج شود، آیا این محصولات نمی‌توانند یک سناریوی کاملاً هالیوودی و آخرالزمانی را رقم بزنند؟ در نمونه‌ی دیگری که روی سم بوتولینوم متمرکز بود، مدل زبانی بزرگ، با جزئیات کامل، درباره‌ی جوانب مثبت و منفی سازوکارهای مختلف انتقال عامل بیماری‌زا گفت‌وگو کرد؛ از جمله استفاده از هوا و مواد غذایی. مدل زبانی بزرگ در این آزمایش، انتقال عوامل بیماری‌زا از طریق غذا را ساده اما مملو از ریسک توصیف کرد؛ به‌ویژه خطرِ شناسایی احتمالی آلودگی و پایداری ماده‌ی سمی در صورت قرار دادن در مواد غذایی مختلف.

 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.
این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 /  🏆 5. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

شرکت آمازون صدها نفر از کارکنان واحد دستیار صوتی «الکسا» را اخراج می‌کندشرکت آمازون روز ۲۶ آبان اعلام کرد صدها نفر از نیروهای خود در واحد دستیار صوتی «الکسا» را اخراج می‌کند و اولویت خود را بر توسعه هوش مصنوعی مولد خواهد گذاشت.
منبع: RadioFarda_ - 🏆 13. / 51 ادامه مطلب »

راه‌اندازی ۲ مرکز تحقیقات هوش مصنوعی در دانشگاه علوم پزشکی ایرانرئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه‌اندازی دو مرکز تحقیقات هوش مصنوعی و گروه آموزشی را از اقدامات این دانشگاه برای توسعه این فناوری در حوزه سلامت عنوان کرد.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »

تکینگی: زمان باقی مانده تا تسلط کامل هوش مصنوعیبه گفته‌ یک دانشمند در حوزه هوش مصنوعی، تا سال ۲۰۳۱ «تکینگی» هوش مصنوعی رخ خواهد داد و این فناوری از کنترل انسان خارج می‌شود.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »

ایرلند در شرف پرتاب اولین ماهواره به فضاشرکت فضایی خصوصی اسپیس‌ایکس اولین ماهواره ایرلندی را این ماه به فضا پرتاب خواهد کرد.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »

مخاطرات هوش مصنوعی با دور شدن از اخلاقیات/انسان مسؤولیت هوش مصنوعی را بپذیردرئیس شورای عالی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در سخنانی با موضوع «چیرگی هوش مصنوعی بر انسان: امکان یا امتناع» گفت: اگر هوش مصنوعی در چارچوب اخلاقی قرار گیرد پذیرفتنی است و اگر از این چارچوب خارج شود، مخاطره آمیز خواهد بود.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »

۳۵ درصد حملات سایبری از طریق هوش مصنوعی است/لزوم تدوین برنامه پدافند شیمیایی خوزستانرئیس سازمان پدافند غیرعامل با اشاره به استفاده از هوش مصنوعی در حملات سایبری، گفت: در هفت -هشت ماه گذشته، حدود ۳۵ درصد حملات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی بوده است.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »