انتصاب یک شهروند شیعی به معاونت وزیر اقتصاد در دولت طالبان

05/10/1400 12:45:00 ب.ظ

انتصاب یک شهروند شیعی به معاونت وزیر اقتصاد در دولت طالبان گروه طالبان که از ماه اوت امسال اداره افغانستان را به دست گرفته است، یک اقتصاددان شیعه را به عنوان معاون وزیر اقتصاد این کشور منصوب کرد.

دولت طالبان یک شهروند شیعی هزاره را به عنوان معاون وزیر اقتصاد خود منصوب کرد. - خبرگزاری آناتولی 26.12.2021 کابل/خبرگزاری آناتولی گروه طالبان که از ماه اوت امسال اداره افغانستان را به دست گرفته است، یک اقتصاددان شیعه را به عنوان معاون وزیر اقتصاد این کشور منصوب کرد.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان با انتشار بیانیه‌ای در توئیتر اعلام کرد: عبداللطیف نظری با اصالت هزاره که گفته می‌شود مدرس دانشگاه است، به دستور ملا هیبت‌الله آخوندزاده، رهبر طالبان به این سمت منصوب شده است.

وی نوشت: دکتر نظری از برادران هزاره بوده و از کارشناسان آگاه در امور اقتصادی است. گفته می‌شود نظری دارای مدرک دکترای اقتصاد بوده و در دانشگاه‌های کابل تدریس می‌کند. هزاره‌ها، پرجمعیت ترین گروه قومی افغانستان پس از پشتون‌ها و تاجیک‌ها و بزرگترین جمعیت شیعی این کشور هستند.

ادامه مطلب:
خبرگزاری آناتولی »
Loading news...
Failed to load news.

۴۲ هزار نفر در معرض خطر سیل در پی تخریب سد کاخوفکا؛ عملیات تخلیه در جریان است

سد و نیروگاه آبی «کاخوفکا» واقع در جنوب اوکراین بامداد روز سه‌شنبه ۶ ژوئن بر اثر انفجاری تخریب و آب پشت سد به مناطق پیرامون آن سرازیر شد. سیل بسیاری از شهرها و روستاهای منطقه خرسون را درنوردیده و زندگی هزاران نفر مختل شده است. ادامه مطلب >>

یک شکارچی به دلیل ترویج شکار در فضای مجازی به شش ماه حبس محکوم شدرییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان سنندج گفت:یک متخلف شکار و صید با انتشار تصاویر و ترویج شکار حیات وحش در فضای مجازی به شش ماه حبس تعزیری محکوم شد. این آشغال عوضی مریض برای جامعه خطر بالقوه هست.باید حبس ابد بهش بدن.

واکنش یک مقام کارگری به افزایش سن بازنشستگی و تبعات تصویب آنعضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار با بیان اینکه بی مدیریتی‌ها و بی تدبیری‌ها باعث شده تا صندوق‌های بازنشستگی امروز به مشکل بخورند، درباره افزایش سن بازنشستگی در بودجه ۱۴۰۱، گفت: نمی‌توانیم به یکباره قانون ۴۰ ساله را از بین ببریم چون نه تنها کارگران بلکه کارکنان دولت هم زیربار آن نخواهند رفت. ما همینجور که داره پیش میره از کارگری داریم وارد بزه میشیم وای بروزی خودشون هولمون بدن به بزه

در یک تصادف زنجیره‌ای در جاده اهواز به خرمشهر دست‌کم ۹ نفر کشته شدنددر یک تصادف زنجیره‌ای که روز شنبه، چهارم دی، در جاده اهواز به خرمشهر رخ داد دست کم ۹ نفر کشته و ۵ نفر مصدوم شدند.

برخورد با عاملان توهین به حجاب اسلامی در یک دامپزشکیبه دنبال انتشار ویدویی از توهین به حجاب اسلامی از سوی افرادی در یکی از دامپزشکی‌های تهران در فضای مجازی، رییس پلیس فتای پایتخت از برخورد با عاملان این ویدیوی موهن خبر داد. دامپزشکی یعنی همون مجلس تون اره اینا خوب میگیرین که یه وقت عفت عمومی جریحه دار نشه ولی اونی که ملت رو از جلو و عقب به هفت روش سامورایی گا...ده و خون ملت رو مکیده رو هیچ وقت نمیتونین بگیرین. خیلی مردین ولی تو حموم زنونه!

حقوق شهروندی | هشدار یک نهاد حقوق بشری نسبت به «صدور احکام سنگین» علیه دو دانشجو نخبه🔺هشدار یک نهاد حقوق بشری نسبت به «صدور احکام سنگین» علیه دو دانشجو نخبه ▪️پس از انتشار «اعترافات اجباری» علی یونسی و امیرحسین مرادی، سازمان حقوق بشر ایران از احتمال صدور احکام سنگین برای این دو ابراز نگرانی کرد. ⬇️ بیشتر بخوانید: Ali Younesi is a computer engineering student who won a Silver medal in the 1995 Astronomy Olympiad and a Gold medal in the 1996 Astronomy Olympiad. Amir Hossein Moradi is a physics student and a Silver medalist in the 1996 National Astronomy Olympiad. دولت های غربی خَجالت نمیکشند که ب رژیم ایدئولوژی تروریستی نامشروع جمهوری اسلامی آیت الله ها که دستشان ب خون ملت ایران آغشته است اِعتبار و مشروعیت میدهند. دولت اوباما بایدن و کانادا بریتانیا اروپا ب هزاران نفر از اَسلام گراها و فرزندان رژیم اَقامت و امکانات داده 👎🏻 LeiliSadr واقعا برای من جای تعجب است که دو نوجوان که فقط فکر و ذکرشان درس بوده است به چه جرمی اینگونه وحشیانه مجازات می‌شوند ؟ اصلا به قیافه و چهره آنها نگاه کنید معصومیت و صداقت نمایان است شما را به هرکسی و هر چیزی اعتقاد دارید نگذارید بیشتر از این آسیب ببینند و آزادشان کنید

لاپید: به یک گزینه نظامی باورپذیر علیه ایران نیاز است | DW | 25.12.2021وزیر خارجه اسرائیل در مصاحبه با روزنامه آلمانی دی‌ولت گفت، در صورت به سرانجام نرسیدن مذاکرات هسته‌ای یک 'گزینه نظامی باورپذیر' علیه جمهوری اسلامی ضروری است. او همچنین از انتظارت کشورش از دولت جدید ‌آلمان سخن گفت. حتما!!🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 تند تند بگو یادت نره!!! واقعا متاسفم برای کشور وملت ایران که بخاطر بیسوادی خود ما مردم نالایق وداشتن حکومت نالایق تر!!!!!!!! کارمون به جایی رسیده کفتارهای بوگندویی مثل اسرائیلی ها که حتی عبادتشون هم مثل دیوانه هاست!!! اومدن مارو تهدید می‌کنند!! باورپذیر؟ فکر نمی‌کنید یه اشکالی توی این کلمه است؟ ای مگس، عرصه سیمرغ نه جولانگه توست.