امتناع ازبکستان از تحویل هواپیماهای حکومت پیشین افغانستان به طالبان

10/02/1401 08:56:00 ب.ظ

امتناع ازبکستان از تحویل هواپیماهای حکومت پیشین افغانستان به طالبان العربيه_فارسى

مقامات ازبکستان می‌گویند ده‌ها هواپیما که در ماه اوت سال گذشته و در زمان فروپاشی دولت سابق افغانستان به این کشور انتقال داده شدند، متعلق به ایالات متحده عصمت الله ایرگاشوف، مشاور ارشد رئیس جمهوری ازبکستان جمعه 29 آوریل در مصاحبه با شبکه «صدای آمریکا»...

عصمت الله ایرگاشوف، مشاور ارشد رئیس جمهوری ازبکستان جمعه 29 آوریل در مصاحبه با شبکه «صدای آمریکا» گفت که این هواپیماها به کابل بازگردانده نخواهد شد. Advertisement ایرگا‌شوف گفت: «دولت ایالات متحده هزینه این هواپیماها را پرداخت کرده است. آمریکا از دولت قبلی افغانستان حمایت مالی می‌کرد. بنابراین، ما معتقدیم که این کاملا به واشنگتن بستگی دارد که با این هواپیماها چه کند.»

او گفت: «ما این تجهیزات نظامی را در توافق با ایالات متحده نگهداشته‌ایم و این را به طالبان نیز گفتیم.» نیروهای هوایی افغانستان تقریباً 50 هلیکوپتر و هواپیمای آمریکایی را پس از تصرف کابل از سوی طالبان، به ازبکستان منتقل کردند.

همچنان چندین هلیکوپتر «بلک هاوک» نیز به کشور همسایه تاجیکستان منتقل شدند. طالبان تاکنون چندین بار درخواست کردند که این هواپیماها به افغانستان بازگردانده شود اما ازبکستان و تاجیکستان از تحویل این هواپیماها به طالبان خودداری کردند. headtopics.

ادامه مطلب:
العربیه فارسی »

«وانکا»، من و «آنتوان چخوف»| علی اصغر شیرزادی

هر وقت به هر دلیل و علت دچار خستگی ذهنی می‌شوم یکی دو داستان «آنتوان چخوف» را می‌خوانم. با هر بازخوانی می‌بینم که چراغی کوچک در داستان او روشن می‌شود و معنایی تازه سر بر می‌آورد. داستان کوتاه «وانکا» از مجموعه داستان‌های این نویسنده همیشه زنده را -شاید- برای دهمین بار در یکی از شب‌های ماه آخر پاییز گذشته خوانده‌ام. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

کمک‌های بشردوستانه ترکیه در افغانستان به مناسبت ماه رمضانبنیاد همیاری‌های بشری ترکیه بین 2 هزار و 400 خانواده نیازمند در افغانستان بسته‌های مواد غذایی توزیع کرد. - خبرگزاری آناتولی

قطعی برق در 10 ولایت افغانستان به دلیل وقوع انفجارتخریب دو دکل برق در ولایت پروان منجر به قطعی برق در کابل و 9 ولایت دیگر افغانستان شد. - خبرگزاری آناتولی

طالبان به عبدالله عبدالله اجازه خروج از افغانستان دادگروه طالبان به عبدالله عبدالله، رئیس اجرائی حکومت پیشین افغانستان، اجازه داد که از این کشور خارج شود. خانواده آقای عبدالله در هندوستان زندگی می‌کنند.

وزارت خارجه سوئد به شهروندان خود برای سفر به ایران هشدار داددر پی درخواست دادستانی سوئد مبنی بر صدور حکم حبس ابد برای حمید نوری، دادیار پیشین زندان گوهردشت کرج، وزارت خارجه این کشور به شهروندان خود درباره سفر به ایران هشدار داد. سوئد های گوه خوردن🍆تو کون مریم عن رجوی ودارودستش😂🍆🖕🖕🖕🖕🖕🖕

آنکارا یونان را به تجاوز مکرر به حریم هوایی کشورش متهم کرداین اتهام در حالی مطرح شده است که روز گذشته نخست وزیر یونان، کیریاکوس میتسوتاکیس، آنکارا را به تجاوز به حریم هوایی یونان و پرواز در نزدیکی جزایر یونانی متهم کرده بود. جناب اوردغان، حالا همین مانده که شما هم با یونان بجنگی.اخر دوستی و مهربانی که خیلی کم هزینه تر، از جنگ و دعوا ست.

حمله هکرهای «طرفدار ایران» به رادیوهای اسرائیلی به مناسبت روز قدسرسانه‌های اسرائیل از حمله سایبری هکرهای «طرفدار ایران» به سایت اینترنتی رادیوهای اسرائیل در شب پنج‌شنبه ۸ اردیبهشت و در آستانه روز قدس خبر دادند.