حسرت بزرگی در چشمهایش بود، گاهی سکوت میکرد و لبخندی میزد که مصداق همان لبخند تلخ غمانگیزتر از گریه است. در ذهنش روزهایی را مرور میکرد که اسکی ایران حرفی برای گفتن داشت و یکی از قدرتهای آسیا بود. هر چه جلو آمد نارضایتیاش بیشتر شد تا جایی که گفت" اسکی ایران جنازهای بیش نیست".
مهندس خادم که در اروپا تحصیل میکرد، در سال ۱۳۱۸ به ایران برگشت و رئیس معدن زغال سنگ شمشک شد. او با خود اسکی آورد، روزهای جمعه در تپهها سر میخورد و همه مردم با تعجب نگاه میکردند. مهندس خادم و کسانی مثل امیر علایی، بانی اسکی بودند و حق بزرگی به گردن اسکی دارند. یک بار ماجرایی پیش آمد که من بعد از بقیه تیم اعزام شدم. تیم ملی به فرانسه رفت اما من سه ماه آخر آموزشم بود و به استخدام نیروی هوایی درآمده بودم، نیروی هوایی اجازه اعزام من را نداد. اوایل زمستان ۱۳۴۰ یک روز قرار بود شاه برای اسکی به پیست آبعلی برود. فدراسیون اسکی از نیروی هوایی تقاضا کرد من را برای تمرین اسکی به پیست بفرستند. در پیست آبعلی وقتی شاه خسته شد یک صندلی جلوی دستگاه بالابر گذاشتند تا استراحت کند. من همان موقع از قله پایین میآمدم.
قبل از اعزام تیم به المپیک زمستانی ۲۰۲۲ پکن مراسم بدرقهای برگزار کردند از پیست شمشک، دیزین، دربندسر، آبعلی و توچال تنها ۹ نفر را دعوت کرده بودند، یعنی از کل خانواده اسکی فقط همین تعداد انگشتشمار حضور داشتند اما ۵۰، ۶۰ نفر در مراسم بودند که آنها را نمیشناختیم. رئیس فدراسیون اصرار کرد که بیا، ابتدا مخالفت کردم و گفتم پیست شمشک را دو دستی به تو دادهاند اما نمیخواهی. گفت آنجا معارض دارد گفتم معارضهایش هم فامیلهای دبیرت هستند که سر و صدا میکنند و میگویند ۵ میلیارد هزینه دارد.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
منبع: RadioFarda_ - 🏆 13. / 51 ادامه مطلب »
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »
منبع: ilnanews - 🏆 10. / 53 ادامه مطلب »
منبع: iranwire - 🏆 4. / 63 ادامه مطلب »
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »