اعتراف دانشآموزِ ساموئل پاتی به انتشار دروغی که به بریده شدن سر این معلم فرانسوی دامن زد، خشم وکیل خانواده آقای پاتی را برانگیخت.
یک دختر دانش آموز ۱۳ ساله به پلیس فرانسه اعتراف کرده است که به دروغ آقای پاتی را متهم کرده بود که به هنگام نشان دادن کاریکاتورهای پیامبر اسلام از دانشآموزان مسلمان میخواسته که کلاس درس را ترک کنند یا چشمهایشان را ببندند.
پدر این دانشآموز بر اساس این اتهام دروغ دخترش چندین ویدئوی کوتاه در فیسبوک منتشر کرده و با همکاری یک مبلغ اسلامی کارزاری آنلاین علیه این معلم به راه انداخته بود؛ ویدئوها و کارزاری که بنا بر شواهد موجود موجب تحریک جوان ۱۸ ساله چچنیتبار به مثله کردن این معلم ۴۷ ساله شده است. headtopics.com
تحقیقات پلیس فرانسه نشان میدهد که این دانشآموز روزی که ساموئل پاتی کاریکاتورها را نمایش داده، غایب بوده و از ترس پدرش این ماجرا را برای برای توجیه عدم حضورش در سر کلاس درس ساخته و گفته است. ویرجینی لو روی، وکیل خانواده پاتی روز سهشنبه در مصاحبه با رادیو آرتیال(RTL) گفت که خوشبختانه روند تحقیقات به سرعت مشخص کرد که این دانشآموز دروغ گفته است، دانشآموزی که سعی داشت خود را سخنگوی سایر همکلاسیهایش جا بزند ولی دروغگویی و واقعیت دردناکی که فاش شده، بسیار عصبانی کننده است.
این است اسلام راستین... کل اروپا رو طویله میکنن