اسنادی از دیکتاتوری مدعیان اصلاحات در اخراج اساتید برجسته

  • 📰 MashreghNews
  • ⏱ Reading Time:
  • 73 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 32%
  • Publisher: 63%

ایران سرفصلها اخبار

ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها

این روزها برخی رسانه‌ها و چهره‌های اصلاح‌طلب هم‌نوا با رسانه‌های معاند با اسم رمز «اخراج اساتید دانشگاه» مشغول متهم کردن دولت به سیاسی‌کاری هستند، اما کارنامه دیکتاتوری علمی خود آنها خواندنی است.

به گزارش مشرق، کیهان نوشت: چند روزی است موضوع اخراج اساتید با حجم انبوه تولیدات رسانه‌ای و اظهارنظرهای متعدد چهره‌های اصلاح‌طلب، تبدیل به یک موضوع پرتکرار در فضای رسانه‌ای و فضای مجازی کشور شده است. در این میان همنوایی و بهره‌برداری رسانه‌های معاند نیز داستان تکراری این چنین مواقعی است.

البته در خصوص فردی مثل شریفی زارچی که در ایام اغتشاشات با اظهارنظرها و توئیت‌های تحریک‌آمیز و دور از شأن یک مدرس دانشگاه تبدیل به یک لیدر آشوب در محیط دانشگاهی شده بود، باید در همان ایام با صراحت حکم به اخراج داده می‌شد چرا که کسی که جایگاه‌ اشغال شده استادی را ابزاری برای تحریک و ایجاد بلوا در دانشگاه و به جان هم ‌انداختن دانشجویان کند قطعا صلاحیت ادامه مسندی چون استادی دانشگاه را ندارد.

اما در این مقال که این رسانه‌های غربگرا و چهره‌های همیشه مدعی اصلاح‌طلب دولت را به خالص‌سازی دانشگاه و یک‌جانبه‌گرایی در دانشگاه متهم می‌کنند، بهترین کار مرور کارنامه دیکتاتوری علمی همین اصلاح‌طلبان در زمانی که در راس کار بوده‌اند است تا مخاطبان و جوانان و دانشجویان خود قضاوت کنند که کدام تفکر و عملکرد به دیکتاتوری نزدیکتر است.

جالب اینکه سال ۹۸ مسئله چگونگی پذیرش جواد ظریف در هیئت علمی دانشگاه تهران و انتقال وی از دانشکده روابط بین‌الملل وزارت امورخارجه با مرتبه دانشیاری به دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران با توجه به بازنشستگی پیشین وی مطرح شد. این در حالی بود که محمدجواد ظریف قبلا در مصاحبه‌ای اعلام کرده است که در سال ۱۳۸۹ رسما بازنشسته شده است.

خبرگزاری تسنیم ۲۸ تیر ماه سال ۹۵ در خبری اختصاصی پرده از رانت آموزشی برادر رئیس‌جمهور برداشت. در این گزارش آمده بود که حسین فریدون در سال ۹۳ یعنی یک سال پس از روی کار آمدن دولت حسن روحانی، طی نامه‌ای از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه شهید بهشتی معرفی و درخواست می‌شود نام‌برده به‌عنوان دانشجوی دکترای روابط بین‌الملل در این دانشگاه کشور به تحصیل بپردازد.

 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.
این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 /  🏆 5. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

ایرانیان زمانی که مرفه هستند انقلاب کرده، اما زمانی که فقیر می‌شوند، اصلاح می‌کنندتقی آزاد ارمکی در واکنش به اخراج اساتید دانشگاه با روزنامه اعتماد مصاحبه کرده است.
منبع: SharghDaily - 🏆 1. / 68 ادامه مطلب »

با اخراج اساتید از دانشگاه‌ها، افراد «کم‌مایه» و «وفادارنما» جای نخبگان و عالمان را خواهند گرفتعلی ربیعی نوشت: مهم‌ترین اثر اخراج اساتید از دانشگاه‌ها، تهی شدن دانشگاه از نخبگان، اندیشمندان و عالمان است و جای آنها را افراد کم‌مایه اما «وفادارنما» خواهند گرفت.
منبع: EtemadOnline - 🏆 9. / 59 ادامه مطلب »

چرا کروبی راهش را از موسوی و خاتمی جدا کرد؟ / فشار براندازان به «شیخ اصلاحات» بواسطه یکی از فرزندانش!شیخ اصلاحات پس از نقش‌آفرینی در فتنه به این نتیجه رسید که بازی در زمین براندازی هم قامت او نبوده و از نظر هویتی با او تعارض دارد!
منبع: MashreghNews - 🏆 5. / 63 ادامه مطلب »

سعید حدادیان چگونه استاد دانشگاه تهران شد؟یکی از اساتید دانشکده ادبیات دانشگاه تهران گفت سعید حدادیان پیش از این هم در دانشگاه تهران تدریس می‌کرده است.
منبع: EtemadOnline - 🏆 9. / 59 ادامه مطلب »

انواع ماهی ارگانیک در فروشگاه نیلسونفروشگاه ارگانیک نیلسون با تاسیس در سال ۱۳۸۷، به‌عنوان یکی از برجسته‌ترین و معتبرترین مراکز خرید انواع ماهی ارگانیک در ایران به‌شمار می‌رود.
منبع: ilnanews - 🏆 10. / 53 ادامه مطلب »

حواشی اخراج اساتید «معترض»؛ از اتهام «مشکل اخلاقی» تا ترغیب به «قاطعیت بیشتر»در حالی که موج اخراج استادان «مخالف و منتقد» جمهوری اسلامی تداوم دارد،‌ ارگان مطبوعاتی صداوسیما دانشگاه را محلی برای تولید «اپوزیسیون» دانست و بر ادامه «پاکسازی‌ها» تاکید کرد. رئیس دانشگاه تهران هم مدعی شد که قطع همکاری با اساتید به‌خاطر «مشکلات اخلاقی» است نه مسائل سیاسی.
منبع: VOA Farsi صدای آمریکا - 🏆 17. / 51 ادامه مطلب »