آمریکا تحریم‌های تازه‌ ایران را اعلام کرد - BBC News فارسی

31/06/1399 07:05 ب.ظ

آمریکا تحریم‌های تازه‌ای علیه ایران را اعلام کرد

دولت آمریکا تحریم‌های تازه‌ای را برای وزارت دفاع ایران و نهادهای مرتبط با برنامه‌های تسلیحاتی و هسته‌ای اعلام کرد. هدف دولت آقای ترامپ این است که اعلام کند تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل که بزودی مهلتش به اتمام می‌رسد دوباره برقرار شده‌اند هر چند که متحدان آمریکا از جمله کشورهای اروپایی چنان اقدامی را زیر سوال برده‌اند. امروز در یک نشست خبری، مایک پومپئو وزیر خارجه و اعضای ارشد دولت آقای ترامپ این تحریم‌ها را اعلام کردند. بجز ایران تحریم‌هایی هم برای نیکلاس مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام شد.

استیون منوچین وزیر دارایی، مایک اسپر وزیر دفاع، ویلبر راس وزیر بازرگانی، رابرت اوبراین مشاور امنیت ملی در امور ایران و ونزوئلا و کلی کرافت سفیر آمریکا در سازمان ملل نیز در این نشست خبری حضور داشتند.

آقای پومپئو گفت: "نزدیک به دو سال است که مقام‌های فاسد تهران با رژیم نامشروع ونزوئلا برای خنثی کردن تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل همکاری می‌کنند." او حکومت ایران را "ضدیهود رادیکال تروریست" خواند و گفت تحریم‌های امروز "هشداری" است که "صدای آن باید در جهان شنیده شود."

به گفته وزیر خارجه آمریکا اقای ترامپ فرمانی صادر کرده که "ابزاری قدرتمند و جدید است برای تحکیم تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران." آقای پومپئو تاکید کرد اروپا باید از تحریم‌هایی را که آمریکا اعلام کرده با تحریم ایران در سازمان ملل حمایت کند. headtopics.

ادامه مطلب:
bbcpersian »

خ😀😀😀😀😀😀😀 هی تحریم اعلام می‌کنه 😀😀😀😀 قبلا مسئولان و مدیران رو تحریم میکردن الان رسیدن به کارشناسها با همین فرمون میرسن کمک کارشناسها، کارمندها بعد متصدی ها، بعد نگهبانها، بعد آبدارچی ها 😂 حالا اینکه چیزی نیست! حسین باستانی hosseinbastani که این کلیپ 'خزنده' رو در مورد 'بهینه نبودن سپاه زمان جنگ' ساخته، منو بلاک کرده! به نظر شما چرا؟

بي بي سي كونكش اين كجاش فوري بود😂😂😂😂😂 مکانیزم ماشه که میگفت این بود؟ پروپاگاندا فقط پمپئو... فقط خبري فوري نيست، خيلي قديمي است و چيز جديدي نيست تحريم ايران چيز جديدي نيست هنوز قدرت ما را نديده اي آقاي ترامپ پمپئو به زانوی چپم

آمریکا بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران را اعلام کرد | DW | 20.09.2020وزیر خارجه آمریکا رسما اعلام کرد که همه تحریم‌های سازمان ملل که با برجام لغو شده بود، دوباره اجرایی می‌شود. سایر امضاکنندگان توافق هسته‌ای با برگشتن تحریم‌ها مخالفت کرده‌اند. ایران اقدام آمریکا را محکوم کرد.

چشم جک استرا هم کور چشم ایت الله بی بی سی کور مگه چیزی مونده بود که تحریم نکرده باشه بیشتر از این خودتون رو مضحکه نکنید اسگل شدن بخدا 😂😂 خوب کرد! به درک:) فقط سوپرماركتي سر كوچه ما تحريم نشده! آمريكا خيلي بدبخت و مستاصل شده خدايي

آمریکا بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران را رسما اعلام کردبیانیه مایک پمپئو ساعاتی پس از آن منتشر شد که محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران از جامعۀ جهانی خواست تا مقابل استفاده آمریکا از ابزار تحریم و اعمال نظر خود آنهم به شیوه‌ای «قلدرمابانه» بایستد. ایناکین مصاحبه میکنی بلندشو برو حاشیه شهر جاهای ضعیف خجالت بکشید ...ببین ملت جواب چی میدن خداییش میبایستی آفرین هزار آفرین گفت به رهبر و ملت صبور و بزرگوار ایران که آنچنان پشت كمر سیاستهای وزارت خارجه گرم نگه داشتند تا اینکه تیم برادرشان ظريف به پیروزی رساندند و توانستند آمريكاى قُلدر و زورگو کاملا در دنیا منزوی کنند خب به یکی از اهداف انقلاب رسیدیم؛ استقلال و به یکی از آرزوهای همه ایرانیان؛ اقتصاد بدون نفت و نمایش خودکفایی هم که می‌ماند برای روزنامه کیهان. فقط مانده تجارت‌پیشگی‌مان که از مشروطه و نهضت نفت و انقلاب اسلامی پابرجاتر مانده است.

اروپا اقدام آمریکا در بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران را فاقد اثر خواندآقای بورل در بیانیه‌ای که روز یکشنبه منتشر کرد با اشاره به خروج آمریکا از برجام گفت این کشور نمی‌تواند «مکانیسم ماشه» را فعال کند. جوزپ بورل گوه خورد JosepBorrellF shut your wide mouth! iranians want see what trump says. Eroupe will be finishe as soon 👎 JosepBorrellF Trump is not carter!😂

اتحادیه اروپا: آمریکا نمی‌تواند روند تحریم‌های ایران را بازگرداندنماینده عالی سیاست‌های امنیتی و روابط خارجی اتحادیه اروپا ضمن اشاره به خروج یک‌جانبه آمریکا از برجام تاکید کرد که ایالات متحده یک کشور طرف توافق نبوده و‌ نمی‌تواند روند اجرای مجدد تحریم‌های ایران را آغاز کند. - خبرگزاری آناتولی

رویترز: آمریکا تحریم های جدیدی را علیه ایران اعلام خواهد کرد - BBC News فارسیخبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام ارشد در دولت آمریکا از تحریم تعدادی از مقام های ایرانی و سازمان های مرتبط با برنامه های هسته ای، موشکی و تسلیحاتی ایران در روز دوشنبه خبر داده است. خبرگزاری رویترز همچنین بدون نام بردن از این مقام ارشد آمریکایی نوشت تحریم شدگانی که نامشان دوشنبه اعلام می شود، در طرح های موشکی، هسته ای و تسلیحاتی ایران فعال هستند و بعضی از فهرست شدگان پیش از این نیز از سوی آمریکا تحریم شده اند. بر این اساس، دونالد ترامپ، رییس جمهوری آمریکا، همچنین یک فرمان اجرایی صادر خواهد کرد که بر مجازات معامله کنندگان تسلیحات متعارف با ایران تاکید خواهد کرد. از تحریم ملت ایران از همه خوشحال تر کارمندان بی بی سی فارسی هستند این خائنین بدانند هر حکومتی در ایران باشد برای شما ها درایران جایی نیست خجالت هم که نمی کشیدحداقل مثل بی بی سی عربی و زبان های دیگر طرفدار ملت خودهستند و البته جیره شما برای خیانت به ملت ایران است شرم آور است مکانیسم ماشه خخخخ 💩😁 این مرد دوست داشتنی 😊چقدررعشه براندام علیل وجسم ناقص میندازد !!! آوورین ،آوررین ترامپ جون خوب بلدی باآخوند شیادوشیطان چه رفتاری بکنی 👏👏

ظریف: آمریکا می‌داند ادعایش در بازگرداندن تحریم‌های شورای امنیت باطل استظریف: آمریکایی‌ها خودشان می‌دانند که ادعا در زمینه‌ی برگرداندن قطعنامه‌های قبلی شورای امنیت علیه ایران باطل است تلاش دارند از روش قلدری برای پیشبرد اهداف خود استفاده کنند و در همین چارچوب گفته اند هر کس که به ایران سلاح بفروشند آنها را تحریم می‌کنیم