Viborg og Randers deler i kampen om førstepladsen i nedrykningsspillet | Seneste sport

• 📰 DRSporten
  • 101 sec. here
  • News: 44%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

Nedrykningsspillets to tophold, Viborg og Randers, leverede søndag omkring 100 målløse minutter, men der var langt fra tale om nogen langgaber på Viborg Stadion.

Resultatet betyder, at Randers fastholder syvendepladsen - eller førstepladsen i nedrykningsspillet - på en bedre målscore end Viborg. De to har god luft ned til de fire bundhold og kommer næppe i nedrykningsfare.OB har stadig ikke vundet på hjemmebane i denne superligasæson. Heller ikke bundproppen fra Hvidovre kunne OB nedlægge i Odense, hvor det i stedet blev til nederlag på 1-2.

Det skete med sejre til Viktor Axelsen, Anders Antonsen og herredoublen Kim Astrup og Anders Skaarup mod Hongkong. Først blev verdens nummer syv, tyrkiske Eternal Fire, slået 2-0, og siden blev også verdensetteren Faze Clan, der har dansk ingame-leader i skikkelse af Finn "karrigan" Andersen, slået 2-0.

Fra 2021 gik det dog nedad bakke, og adskillige udskiftninger både på spiller- og trænersiden de seneste år har ikke bragt holdet helt tilbage til toppen. Aktuelt ligger holdet nummer 11 på den seneste verdensrangliste. I finalen var den firdobbelte verdensmester Bartosz Zmarzlik favorit, men polakken skuffede og sluttede sidst efter svenske Fredrik Lindgren og to australiere.

Chelsea havde ellers leveret en kæmpe overraskelse ved at vinde 1-0 i Barcelona for en uge siden, men spanierne gik ikke i fælden igen. Efter at have sikret mesterskabet med fem spillerunder tilbage har Leverkusen-spillerne tilladt sig selv at slappe lidt mere af, men holdet finder alligevel en vej til at undgå nederlag.

En helstøbt og disciplineret indsats gjorde Skjern bedst i det meste af første halvleg, men GOG skruede et par niveauer op lige før og efter pausen og vandt 31-28.De danske mestre er på førstepladsen med syv point i sin gruppe, hvor Skjern er på tredjepladsen med seks point. I dagens kamp kom Norge foran 1-0 i anden periode. Midt i tredje periode udlignede den tidligere NHL-spiller Joachim Blichfeld på oplæg fra Nick Olesen.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 19. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

Viborg og Randers skød med løst krudtLæs mere her
Kilde: EkstraBladet - 🏆 11. / 63 Læs mere »

Randers og OB spiller uafgjort efter sent drama | Seneste sportSuperligakampen mellem Randers og OB bød på to sene mål, da de to hold spillede 2-2 i det jyske.
Kilde: DRSporten - 🏆 19. / 51 Læs mere »

Hattrick og tenniscifre, da Randers moste Lyngby | Seneste sportDavid Nielsens tropper fik søndag en skidt start på nedrykningsslutspillet i Superligaen.

Randers-angriber stråler og sender Hvidovre tættere på afgrunden | Seneste sportMed en 3-1-sejr på udebane sendte Randers FC søndag Hvidovre IF tættere på nedrykning fra Superligaen.

Vejle udligner mod Viborg i hjemmekampI 90'ende minut fik hjemmebaneholdet fra Vejle udlignet den viborgske føring, og trods et 'farligt' frispark kort før kampen sluttede, lykkedes det ikke viborgenserne at trække sejren i land.
Kilde: tvmidtvest - 🏆 20. / 51 Læs mere »

Inger Støjberg og Danmarksdemokraterne afholder CO2-Rally i RandersInger Støjberg og Danmarksdemokraterne afholdt et CO2-Rally i Randers for at protestere mod en CO2-afgift på dansk landbrug. Der var stor opbakning til Støjberg og vrede mod bælgfrugter blandt deltagerne.
Kilde: tv2politik - 🏆 8. / 63 Læs mere »