• 106 sec. here
  • News: 46%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

TTH Holstebro var i store problemer, men løb med sejren, da klubben mandag aften tog imod Skive fH i den første kamp om en billet til herrernes håndboldliga i næste sæson.

Skibonitterne er nu tvunget til at vinde den næste kamp på hjemmebane for at sikre sig billet til ligaen i næste sæson. En sejr vil fremprovokere en tredje og afgørende kamp.FC Nordsjælland vandt mandag aften med 7-2 over AGF og hentede dermed den fjerde sejr på stribe i Superligaens mesterskabsspil.TTH Holstebro har gennem flere sæsoner leveret langt under det forventede. Mandag møder de Skive fra 1. division i en serie om at undgå nedrykning.

- Fodboldens Disciplinærinstans har ved strafudmålingen tillagt det vægt, at der var tale om omfattende og organiseret brug af pyroteknik, som medførte spilstop, og at kampen blev udskudt i hele 90 minutter på grund af problemerne med lysmasterne på Ceres Park, lyder det i kendelsen. Den 35-årige danske kajakroer og tidligere verdensmester vandt lørdag et kvalifikationsstævne om at blive den danske deltager i 1000 meter enerkajak ved det kommende OL-kvalifikationsstævne i ungarske Szeged.- Jeg er virkelig glad for at vinde den danske udtagelse. Det har været nogle stressende dage med meget pres på.

Tempoet fortsatte i anden halvleg, hvor Barcelona igen bragte sig i front - denne gang ved Fermin Lopez. Men igen var Real Madrid hurtige til at svare igen. Først ved Lucas Vazquez inden Jude Bellingham gjorde det onde ved Barcelona med sit sejrsmål i overtiden.Dermed vandt Holte IF DM-serien 3-0 og kan juble over det første mesterskab siden 2021.

Silkeborg var velspillende i flere perioder, men manglede farligheden i de allersidste berøringer, der kunne konvertere chancerne til mål. Sådan blev det ikke, da gæsterne fra Esbjerg med kniven for struben slog sønderjyderne 4-2 i den femte kamp i serien, hvor der spilles bedst af syv kampe.Esbjerg tog teten fra start og scorede det første mål efter fire minutter. Herefter udbyggede de føringen hen over de næste perioder, så den stod 4-0 til Esbjerg seks minutter inde i tredje periode.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 19. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

Skive er underdogs, men har planen klar: - Sådan slår vi TTH HolstebroLæs mere her
Kilde: tvmidtvest - 🏆 20. / 51 Læs mere »

Nordsjælland sender TTH Holstebro i playoff om overlevelse | Seneste sportTraditionsklubben TTH Holstebro skal spille to playoffkampe om overlevelse i håndboldligaen.
Kilde: DRSporten - 🏆 19. / 51 Læs mere »

TTH Holstebro fan er frustreret over klubbens situationEn af TTH Holstebros superfans, Erik Skræddergaard, udtrykker sin frustration over klubbens øjeblikkelige situation og manglende løsninger på problemerne.

TTH Holstebro lider nederlag og er på sidstepladsen i nedrykningsslutspilletTTH Holstebro lider et nederlag til Sønderjyske i nedrykningsslutspillet og er nu placeret på sidstepladsen med kun to kampe tilbage. Bestyrelsesformanden, Jørgen Hansen, håber dog stadig på en bedre fremtid for holdet.