• News: 17%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

Søndag sikrede OB sig sæsonens første hjemmebanesejr.

Alassana Manneh scorede til 1-0 og Luca Kjerrumgaard fordoblede føringen. Men sejren kravler OB over nedrykningsstregen inden Lyngbys kamp i morgen.

Men efter en halv times tid af første halvleg markerede midtbanespiller Alassana Manneh sig for alvor for OB. Venstreskøjten sad som den skulle, bolden kyssede stolpen og gik i mål bag en besejret Patrik Carlgren. OB forsøgte at udbygge føringen ad flere omgange, men Carlgren fik afvist forsøg fra både Louicius Deedson og Luca Kjerrumgaard, inden dommer Lasse Graagaard kunne fløjte til pause.Det første kvarter af anden halvleg efterlod ikke mange nedslagspunkter at berette om. Det var to hold, der mest af alt koncentrerede sig om at erobre den bold tilbage, som de netop havde smidt væk.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 5. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

Randers og OB spiller uafgjort efter sent drama | NyhederSuperligakampen mellem Randers og OB bød på to sene mål, da de to hold spillede 2-2 i det jyske.
Kilde: DRNyheder - 🏆 5. / 63 Læs mere »

Voldsomt overtidsdrama i remis mellem OB og RandersLæs mere her
Kilde: EkstraBladet - 🏆 11. / 63 Læs mere »

Randers og OB spiller uafgjort efter sent drama | Seneste sportSuperligakampen mellem Randers og OB bød på to sene mål, da de to hold spillede 2-2 i det jyske.
Kilde: DRSporten - 🏆 19. / 51 Læs mere »

Helt absurd: Brøndby-fans skabte ballade før Randers-OBLæs mere her

Politiet foretager megabeslaglæggelse til biltræf i RandersDet var langt fra alle de deltagende, der tilsyneladende havde styr på færdselsreglerne. For flere stod det så grelt til, at de nu står til at få taget kørekortet.
Kilde: btdk - 🏆 10. / 63 Læs mere »

Over 300 sigtet ved biltræf i Randers - 18 kom ikke hjem med deres bilTusindvis var lørdag samlet for at deltage i et biltræf i Randers.