• News: 23%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

Læs mere her

Southampton og West Bromwich havde spillet 0-0 i det første opgør, så der var alt at spille for i returopgøret på St. Mary's Stadium.

Især walisiske David Brooks var yderst spiloplagt til aftenen kamp. Han var overalt på banens sidste tredjedel, og voldte flere problemer for gæsterne forsvar.Og da stadionuret rundede de 30 minutter, havde han igen en stor chance - denne gang fra distancen. Gæsterne havde store problemer med at blive farlige den anden vej, og de kom ikke med meget offensivt i de første 45 minutter.Anden halvleg forløb akkurat som første, med Southampton som det spildikterende mandskab.

Lejesvenden fra Bournemouth spillede William Smallbone fri til skud i højre side af feltet, og den store midtbanespiller bankede resolut bolden i kassen til 1-0.Darnell Furlong og senere Cedric Kipre fik skabt ravage i Southampton-feltet, men nogen udligning faldt ikke.Denne gang blev målet skabt i højre side, hvor Flynn Downes fandt Adam Armstrong, der kunne sparke bolden fladt over i det lange målhjørne.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 11. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

Kendt båd fra 'Klovn' til salg: - Læs papirerneLæs mere her
Kilde: EkstraBladet - 🏆 11. / 63 Læs mere »

Chok-exit: Læs alt om den vilde hollænderFra den ene dag til den anden har Joost Klein, det hollandske Eurovision-håb, stjålet al opmærksomhed forud for finalen. Men hvem er han egentlig? Læs m

Læs livebloggen fra retsmøde: Hofkok tiltalt for krænkelserLæs mere her
Kilde: tvmidtvest - 🏆 20. / 51 Læs mere »

Centralbankschef frygter: Kommunikation kan skabe usikkerhedLæs mere her

Flyvende Hansen: Aalborg tager første skridt mod DM-finaleLæs mere her

Nej tak til liderlige atleter: Anti-sexsenge til OLLæs mere her