Kampen på 1 minut: Komfortabel sejr sender Tyskland videre ved EM

• 44 sec. here
  • News: 21%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

Tyskland sikrede sig EM-avancement, da holdet slog Ungarn med 2-0 i EM's gruppe A.

Klædt i deres nye populære lilla-lyserøde spilletrøjer fik det tyske landshold en 2-0-sejr over Ungarn, og holdet kan som det første begynde at forberede sig til ottendedelsfinalerne ved EM.Se kampens højdepunkter i videoen øverst.

Der var kun spillet 22 minutter, da 21-årige Jamal Musiala bragte Tyskland foran med 1-0. Det var det unge stjerneskuds anden scoring ved EM. Få minutter senere var Liverpool-spilleren Dominik Szoboszlai tæt på at sparke Ungarn tilbage i opgøret direkte på frispark. Men ungarerens flotte spark blev reddet på stregen af Manuel Neuer i det tyske net.Halvvejs i anden halvleg fordoblede Ilkay Gundogan den tyske føring til 2-0 efter en fremragende tysk sammenspil, og så var detSejren betyder, at Tyskland er sikre på avancement fra EM's gruppe A.

Tysklands placering bliver vi en anelse klogere på, når gruppens øvrige kamp mellem Schweiz og Skotland bliver spillet senere i aften klokken 21.00. Du kan følge kampen på DR's nyhedsplatforme eller i EM på P4.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 5. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

Kampen på 1 minut: Indskifter sparker Holland til sen sejrHolland fik en sen 2-1-sejr, da Wout Weghorst prikkede Polen i sænk i EM's gruppe C.
Kilde: DRNyheder - 🏆 5. / 63 Læs mere »

Kampen på 1 minut: Danmark smider føringen mod Slovenien i skuffende EM-åbnerDet danske landshold kom skidt fra start ved EM, da holdet spillede 1-1 mod Slovenien.

Kampen på 1 minut: Engelsk superstjerne sænker SerbienJude Bellingham headede sejren i hus, da England besejrede Serbien med 1-0 i EM's gruppe C.

Kampen på 1 minut: Spanien splitter Kroatien ad i 'dødens gruppe'Det spanske landshold kørte over Kroatien med 3-0 og toppen EM's gruppe B.

Kampen på 1 minut: Italienske europamestre overvinder albansk chokstartItalien kom rekordhurtigt bagud mod Albanien, men vandt 2-1 i EM's gruppe B.

Kampen på 1 minut: Tyske værter tæsker Skotland i EM-åbningsbragTyskland skulle kun bruge en halvleg på at udspille Skotland i åbningskampen ved EM 2024.