Kæmpe triumf: Nordjyske kvinder er dobbelte danske mestre

• News: 19%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

Klik og læs mere

Sidste år vandt kvinderne fra floorballklubben Frederikshavn Blackhawks danmarksmesterskabet efter en sejr mod Copenhagen Floorball.Og det blev en ensidig forestilling, hvor frederikshavnerne kørte Copenhagen Floorball over med kæmpe sejr på 8-2. Det startede ellers ikke, som nordjyderne håbede, da de kom bagud allerede efter tre minutter, men så fik de fart i fødderne og mål i stavene.

Allerede i ottende minut havde Blackhawks fuldstændig vendt opgøret, og på mål af Sofia Frederiksen, Mia Dahl og Marie Abildgaard var de pludselig foran 3-1. Sofia Frederiksen var på pletten igen 14 minutter inde i anden periode, men københavnerne fik reduceret til 2-4 kort efter. Tredje periode blev domineret på markant vis, da Mia Dahl scorede sit andet mål, ligesom Marie Abildgaard gjorde det, før Sophine Jørgensen og Esther Thomsen lukkede den imponerende kamp med deres scoringer.

Kampens spiller blev Frederikshavnernes Sophine Jørgensen, ligesom der var plads til kåringer til årets bedste.Frederikshavn Blackhawks kan få endnu mere succes, når herrerne spiller DM-finale samme sted klokken 17.00.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 7. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

200 milliarder til Forsvaret – Nordjyske virksomheder lugter guldKlik og læs mere
Kilde: TV2Nord - 🏆 7. / 63 Læs mere »

Generationsskifte sikrer 25 nordjyske arbejdspladser: - Vi har arbejdet på det i 4-5 årVirksomheden fremtidssikres ved hjælp af lokalt investeringsselskab
Kilde: nordjyskedk - 🏆 16. / 53 Læs mere »

Sådan ser de mest nordjyske nordjyder udKlik og læs mere

Nordjyske erfarer: Han er topkandidat til at blive AaB-trænerDer tegner sig et klart billede af, hvilken type træner, som AaB er på jagt efter, og nu er der også kommet et konkret navn på bordet

Nordjyske Museer vil gennemgå brandsikkerheden i Jens Bangs StenhusKlik og læs mere

Tjek dine lommer: Millionkupon købt i det nordjyskeDanske spil opfordrer til, at man tjekker sin lottokupon, hvis den er fra en bestemt nordjysk købmand