Kæmpe forløsning: Randers får første sejr

• News: 17%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

Læs mere her

Sjette gang blev lykkens gang for Randers FC, der fredag hentede sin første superligasejr i sæsonen med 1-0 på hjemmebane mod Viborg.

Trods den seneste tids dårlige resultater lagde Randers friskt fra land og startede kampen bedst med et højt pres og direkte spil, men værterne kom kun frem til en række langskudsforsøg.Viborg var mest på bolden og forsøgte at sætte holdets driblestærke kantspillere Serginho og Ibrahim Said i scene, men gæsterne manglede fart og idéer omkring Randers-feltet.

Resten af halvlegen forløb begivenhedsløst, men efter pausen kom Viborg mere pågående ud og efter 54 minutter sparkede Ibrahim Said bolden i mål. Men det fik ikke lov til at tælle, da Viborg havde begået frispark kort inden.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 11. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

LIVE: Kæmpe forløsning - Randers er foran!Læs mere her.
Kilde: btdk - 🏆 10. / 63 Læs mere »

Hollandsk hovedstød sikrer sæsonens første Randers-sejr | Nyheder­
Kilde: DRNyheder - 🏆 5. / 63 Læs mere »

Hollænder sikrer trængte Randers sæsonens første sejrRanders vandt fredag 1-0 over Viborg og hentede dermed sæsonens første sejr i Superligaen.
Kilde: nordjyskedk - 🏆 16. / 53 Læs mere »