• 📰 nordjyskedk
  • 21 sec. here

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

Efter to nederlag i træk i ligaen fandt Manchester City atter lidt af melodien hjemme mod Brighton lørdag.

Erling Haaland smækker til bolden fra kanten af feltet og bringer Manchester City på 2-0 tidligt i hjemmekampen mod Brighton.To liganederlag i træk. Tre nederlag i de seneste fire kampe. Tre kampe i træk fra Erling Haaland uden mål. For de fleste klubber vil det være en parentes i en sæson. For Manchester City kan det næsten betegnes som en krise.

Der var kun spillet syv minutter af kampen i Manchester, da Julian Alvarez med et kludespark fra nært hold åbnede scoringen, og 12 minutter senere var det norske målmonster Haaland så tilbage i sin vanlige rolle som målscorer. I 74. minut hang Citys defensiv ikke sammen, og da Manuel Akanji nærmest lagde bolden til rette for Ansu Fati i feltet, kom reduceringen.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere: