• News: 16%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

Læs mere her

Nedrykningsspillets tophold Viborg og Randers leverede søndag omkring 100 målløse minutter, men der var langt fra tale om nogen langgaber på Viborg Stadion.

Udeholdet stillede i fraværet af flere profiler med de unge startdebutanter Mike Themsen og Sabil Hansen på sin midtbane, og begge slap ganske fint fra opgaven uden at være prangende. Efter et hjørnespark havde Randers-spidsen Stephen Odey bolden i mål efter mindre end to minutters spil, og siden viste også stopperen Wessel Dammers skarphed for gæsterne efter en dødbold.

Uden at det var nogen decideret fest af åbne chancer, fortsatte underholdningen i anden halvleg, og både Nico Mantl i værternes bur og Patrik Carlgren i gæsternes ditto blev holdt på tæerne.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 20. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

Læs det før det er for sent: Denne fejl med din bil kan tømme din pengepungLæs det før det er for sent.
Kilde: DagensDk - 🏆 9. / 63 Læs mere »

Læs livebloggen fra retsmøde: Hofkok tiltalt for krænkelserLæs mere her
Kilde: tvmidtvest - 🏆 20. / 51 Læs mere »

Minkavlerne må ikke selv sidde med ved bordet – men Cepos og Kraka kan nu være med til at afgøre erstatningssagerNederlaget betyder, at klubben risikerer at ryge under nedrykningsstregen, hvis både Vejle og Lyngby vinder deres kampe i weekenden. Hjemmeholdet gav ellers de hårdtprøvede fynske fans noget at juble over efter 14 minutter, da Nicholas Mickelson åbnede målscoringen, men kun syv minutter senere udlignede Viborgs Nicolas Bürgy. Viborgs comeback blev fuldbyrdet med ni minutter tilbage af opgøret. Her fandt Serginho kantkollegaen Ibrahim Said med en lækker detalje på kanten af feltet, og han sendte bolden i mål til 1-2, inden Malik Aboubakari afgjorde ved at score til 1-3 i overtiden.
Kilde: DRNyheder - 🏆 5. / 63 Læs mere »

Medina: Hele Danmarks bagatelLæs mere her
Kilde: EkstraBladet - 🏆 11. / 63 Læs mere »