Flot Barcelona-debut til Braithwaite: Lægger op til to mål i storsejr

• 32 sec. here
  • News: 16%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

Martin Braithwaite havde næstesidste fod på F.C. Barcelonas mål til 4-0 og 5-0, da Eibar blev slået.

På det tidspunkt havde Messi allerede scoret tre gange, så kampen var for længst afgjort.

Op til pausen slog Messi til yderligere to gange, først trak han igennem i venstre side og placerede bolden fladt forbi Eibar-keeperen til 2-0. Den danske landsholdspiller var også kraftigt involveret i Lionel Messis mål til 4-0, hvilket argentineren også takkede Braithwaite for. Danskeren måtte dog se sit forsøg blive reddet af Eibars keeper Marko Dmitrovic. På retureren scorede Braithwaites holdkammerat Athur i stedet til 5-0. Den danske landsholdspiller var også kraftigt involveret i Lionel Messis mål til 4-0, hvilket argentineren også takkede Braithwaite for.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 19. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

Braithwaites mor så Barcelona-debut til familiefødselsdag: 'Jeg fik gåsehud'Hele familien var samlet i Esbjerg for at se landsholdsspillerens første minutter for FC Barcelona.
Kilde: DRNyheder - 🏆 5. / 63 Læs mere »

Braithwaite-hjælper: Agent sparkede døren ind i Barcelona
Kilde: borsendk - 🏆 28. / 51 Læs mere »

VIDEO Braithwaites første Barcelona-træning bød på nakkedask og mødet med MessiMartin Braithwaite blev 'offer' for Barcelona-ritualet i sin første træning, hvor han hurtigt fandt sammen med Lionel Messi. Fed video 👍🏻
Kilde: DRSporten - 🏆 19. / 51 Læs mere »