Festen er afblæst: AaB glippede tidlig oprykning

• News: 15%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

Læs mere her

En sejr mod FC Fredericia ville nemlig betyde, at nordjyderne i næste sæson igen vil være at finde i Danmarks bedste fodboldrække. Opgøret fandt sted på Monjasa Park, hvor der i bedste danske forårsstil var koldt og regnende.Der var ikke engang gået 60 sekunder, før gæsterne havde haft to kæmpe muligheder for at sparke sig i front.

Dårlig opdækning af AaB-defensiven på et hjørnespark gjorde nemlig, at Mikkel Wohlgemuth kunne sparke Fredericia på 1-0 efter 13 minutters spil. Kun tre minutter efter, dommeren havde sat opgøret i gang igen, sparkede han nemlig 1-2-reduceringen i mål, og så var spændingen tilbage på Monjasa Park. I stedet udviklede spillet dig til at være på Fredericias premisser, og selv om AaB stadig ligger meget lunt i svinget til oprykning, var det ikke imponerende at se traditionsklubben være så passive i kampens afslutning.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 11. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

Læs det før det er for sent: Denne fejl med din bil kan tømme din pengepungLæs det før det er for sent.
Kilde: DagensDk - 🏆 9. / 63 Læs mere »

Masser af mål, rødt kort og god stemning, da AaB gæstede HjørringVendsyssel FF og AaB leverede en underholdende kamp, da de to hold spillede 2-2
Kilde: nordjyskedk - 🏆 16. / 53 Læs mere »

Kasper Kusk vender hjem til NordjyllandDen tidligere AaB-profil Kasper Kusk behøver ikke bekymre sig om fodboldfremtiden, som er på plads

Nordjysk Kolding-træner: Fantastiske spillere, men AaB får det sværtDer skal store forandringer til, hvis AaB skal kunne begå sig i Superligaen, mener den tidligere AaB'er Kristoffer Wichmann

Læs livebloggen fra retsmøde: Hofkok tiltalt for krænkelserLæs mere her
Kilde: tvmidtvest - 🏆 20. / 51 Læs mere »

Tidligere AaB-stjerne i vildt skifte: Kommer tilbage til NordjyllandKlik og læs mere
Kilde: TV2Nord - 🏆 7. / 63 Læs mere »