FCK er danske mestre efter vildt derby: Slår Brøndby 3-2 i Parken

• News: 20%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

FC København vandt søndag det danske mesterskab tre runder før tid.

Drejebogen kunne ikke skrives bedre for FC København end at vinde guld med en sejr over Brøndby, den evige ærkerival. Og sådan blev det.FCK er med sejren oppe på 82 point efter 33 kampe og kan ikke længere indhentes af FC Midtjylland på andenpladsen.

Kampen indledtes af en flot optakt med tifoer fra begge klubbers fans, men blev også skæmmet af affyring af fyrværkeri fra Brøndbys endetribune og ind mod FCK-fans på Parkens C-tribune. Et hurtig aflevering fra Brøndbys Simon Hedlund betød, at holdkammeraten Simon Tibbling nemt kunne placere den med indersiden uden om FCK-keeper Jesse Joronen.

Robert Skov gled i skudøjeblikket, så FCK-topscoreren kom til at sparke bolden ind på sit støtteben og i mål til 1-1 efter ti minutter. To minutter efter var Skov i oplæggerens rolle, da han fandt N'Doye, som med et spark uden for feltet fandt det lange hjørne til 2-1-føring.Skov sparkede desuden på stolpen efter 28 minutter, og generelt var Brøndby på hælene i første halvleg.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 5. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

Etisk råd slår et slag for genmodificerede afgrøderEtisk Råd kalder det i ny opsigtsvækkende udtalelse direkte uetisk, hvis ikke landbruget bruger gmo-afgrøder.
Kilde: tv2newsdk - 🏆 27. / 51 Læs mere »

Tesla slår igen på solceller - vil generobre førerpositionen
Kilde: borsendk - 🏆 28. / 51 Læs mere »

Ørsted slår bundlinjeforventning, men skuffer på omsætningen i første kvartal

Asien giver Carlsberg medvind på cykelstien - slår markedets forventninger

Shell slår selv det højeste estimat for overskuddet i første kvartal

Royal Run slår verdensrekordDanskerne strømmer til Royal Run 2019, og tilslutningen til løbets korteste distance har nu sat verdensrekord.

Der findes én, der slår markedet igen og igen og igen og...