• News: 15%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

Læs mere her

FC Midtjylland holder trit med FC København i toppen af Superligaens mesterskabsspil, efter at holdet søndag aften slog AGF 2-1 i Herning.

Sejren sender FCM op på 58 point. Samme antal har FCK efter søndagens derbysejr i Brøndby. Brøndby er to point efter i tabellen. Efter godt en halv time udbyggede Mads Bech Sørensen føringen. Han var blevet fremme efter et hjørnespark og sparkede fint bolden ind fra en spids vinkel. Kort før pausen førte det til en reducering ved Tobias Anker på en dødbold, og lige efter var det faktisk tæt på en udligning.I lange perioder dominerede dueller og fejlafleveringer fra begge hold billedet i en uskøn affære.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 20. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

Læs livebloggen fra retsmøde: Hofkok tiltalt for krænkelserLæs mere her
Kilde: tvmidtvest - 🏆 20. / 51 Læs mere »

Chok-exit: Læs alt om den vilde hollænderFra den ene dag til den anden har Joost Klein, det hollandske Eurovision-håb, stjålet al opmærksomhed forud for finalen. Men hvem er han egentlig? Læs m
Kilde: EkstraBladet - 🏆 11. / 63 Læs mere »

Kendt båd fra 'Klovn' til salg: - Læs papirerneLæs mere her

Efter blodpropper: FC Midtjylland deler godt nytLæs mere her

Hanekamp i Venstre: Hvem skal være i front i Region Midtjylland?Læs mere her