Dramatisk afslutning: FCK haler ind på Brøndby takket være ung hattrickhelt

• News: 16%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

Læs mere her.

Jubelbrøl i Parken: Oskarsson sender FCK i front19-årige Orri Oskarsson kom ind fra bænken og skaffede med et hattrick FC København en 3-2-sejr over AGF.

Brøndby fører Superligaen med 56 point, FCK følger efter med 52 point, mens FC Midtjylland ligeledes er på 52 point inden sit møde med Silkeborg mandag. I den anden ende skabte AGF heller ikke alverden mod et kontrollerende hjemmehold i en noget låst og uforløst første halvleg, men forsvarsspilleren Mats Knoester fik lige før pausefløjtet fra distancen dog lige testet, om Kamil Grabara var vågen.

Udligningen faldt lidt ud af ingenting ti minutter senere, da AGF fik sat et sjældent godt angreb sammen, og wingbacken Eric Kahl fik sendt kuglen mod mål.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 10. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

Brøndby leverer stort comeback i derby mod FCKBrøndby indleder mesterskabsspillet med en 2-1 sejr over FCK i Parken.
Kilde: DRSporten - 🏆 19. / 51 Læs mere »

Derby mellem FCK og Brøndby kan også ses ganske gratis udenfor SkandinavienHvis du bor udenfor skandinavien eller bare skal på ferie og nyde sydens solstråler, kan det være vanskeligt at se den danske Superliga, hvis man ikke ved, hvor man skal kigge hen. Men der er faktisk en simpel løsning, så du kan se Superligaen ganske gratis, mens du nyder en drink ved poolen på din næste ferie
Kilde: EkstraBladet - 🏆 11. / 63 Læs mere »