• News: 15%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

Læs mere her

Aston Villa skulle forsvare en 2-1-sejr, da de torsdag aften mødte Lille i den anden af to Conference League-kvartfinaler. Yusuf Yazici gjorde det til 1-0 med venstrebenet efter et knaldhårdt indlæg fra venstresiden.

Nul skud noterede de engelske gæster sig for i første halvleg, og derfor var det også i højere grad værterne, der var tæt på at få nettet til at blafre igen.I anden halvleg kom Aston Villa lidt bedre med, men det var Lille, der slog Lille til igen.

Efter tvivlsomt målmandsspil havnede bolden pludselig foran Matty Cash, hvis afrettede skud røg i kassen. Dermed var der balance i det samlede regnskab. I stedet skulle det hele afgøres fra pletten. Og her viste Emiliano Martinez klassen ved første spark.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 11. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

Arsenal kæmper for førstepladsen mod Aston VillaArsenal forsøger at snuppe førstepladsen tilbage fra Manchester City ved at spille mod Aston Villa. Arsenal dominerer kampen, men har svært ved at score mod det dybe Villa-forsvar.
Kilde: EkstraBladet - 🏆 11. / 63 Læs mere »

Arsenal lider sjældent nederlag mod Aston VillaArsenal lider et sjældent nederlag mod Aston Villa og mister førstepladsen i Premier League til Manchester City.
Kilde: DRSporten - 🏆 19. / 51 Læs mere »

Brentford spiller 3-3 ude mod Aston Villa i Premier LeagueBrentford formåede ikke at vinde kampen mod Aston Villa, selvom de scorede tre mål på under ti minutter. Holdet endte med at spille uafgjort 3-3. Brentford er nu på 16.-pladsen i ligaen, mens Aston Villa er på fjerdepladsen.

Læs det før det er for sent: Denne fejl med din bil kan tømme din pengepungLæs det før det er for sent.
Kilde: DagensDk - 🏆 9. / 63 Læs mere »

Tv-lægen var sammen med Flemming Leth kort før hans død: Konen trak et 'kæmpe læs'»Men trods alt; til sølvbryllupsfesten dansede han og Ingelise brudevals. Og Flemming havde så iltslange til at hænge efter sig. Men han gjorde det.«
Kilde: btdk - 🏆 10. / 63 Læs mere »

Det mørkeste kapitel: Derfor gik det helt galt 9. aprilLæs om livet i Danmark før, under og efter besættelsen