Aalborg Håndbold vinder tæt opgør mod upåagtet modstander

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

Klik og læs mere

Aalborg Håndbold var mødt op uden blandt andet den skadede Mikkel Hansen og med Niklas Landin på bænken til lørdagens opgør i HTH Herreligaen mod Nordsjælland Håndbold.

Hjemmeholdet fra Aalborg Håndbold vandt nemlig opgøret i Sparekassen Danmark Arena i Gigantium med 30-28. Nordsjælland var langt hen i første halvleg foran, og deres føring var et par gange på tre mål, før hjemmeholdet mod slutningen af de første 30 minutter fik føringen over på deres hænder.Aalborg Håndbold holdt minimum en afstand på to scoringer til Nordsjælland anden halvleg igennem.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 7. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

GOG-profil har planer om at presse alderdommen i Aalborg-defensivenÆrkerivalerne GOG og Aalborg Håndbold mødes søndag i herrernes pokalfinale i håndbold.
Kilde: DRSporten - 🏆 19. / 51 Læs mere »

Aalborg Håndbold misser første mulighed for at vinde grundspil | Seneste sportAalborgs håndboldherrer kunne have sikret sig førstepladsen i grundspillet i den bedste danske række.

Aalborg Håndbold slår bundprop efter uskøn indsatsDet var ikke så lige til, da Aalborg Håndbold onsdag slog Eurofarm Pelister i Champions League.

Aalborg Håndbold vinder trods dårlig startAalborg Håndbold formår at vende et truende nederlag til en sejr i aftenens kamp og har nu mulighed for at sikre en direkte billet til kvartfinalen i Champions League.
Kilde: TV2Nord - 🏆 7. / 63 Læs mere »

Succestræner stopper i Aalborg Håndbold til sommer | Seneste sportDen nordjyske topklub Aalborg Håndbold skal have ny cheftræner.