• 37 sec. here
  • News: 18%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

De wedstrijd tussen Wijnegem en Wuustwezel eindigde zondag op 3-2. Dit resultaat betekent dat Wijnegem nu zes overwinningen op rij heeft behaald.

Bart Hendryckx opende na slechts twee minuten de score voor de thuisploeg. Wuustwezel maakte vroeg in de wedstrijd gelijk. In de 4de minuut liet Dieter Bruyndonckx zich gelden. Yannick Peeters bracht in de 21ste minuut de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Wijnegem bouwde de voorsprong uit naar 3-1 net voor het rustsignaal toen Ben Dekeukelaere scoorde. Met nog acht minuten op de klok verkleinde Mathijs Belet de achterstand voor Wuustwezel.

DOELPUNTEN: 2' Hendryckx 1-0, 4' Bruyndonckx 1-1, 21' Peeters 2-1, 45' Dekeukelaere 3-1, 82' Belet 3-2.Puurs-Sint-Amands Wijnegem zou wel eens het Vlaamse antwoord kunnen worden op Angoulême, die Franse stad die al sinds 1974 een groot stripfestival organiseert. Het gemeenschapscentrum van de kanaalgemeente werd …Niets zo goed als voetbal op een zaterdagavond. Met een rijkgevuld programma waren veel doelpunten dan ook een zekerheid. Hieronder vind je een overzicht van de uitslagen en doelpuntenmakers van …De wedstrijd tussen Wijnegem B en Tubantia eindigde op 0-3.

IN PROVINCIALE IS HET OOK PLEZANT. De Haaland van Olen United weet de goal weer staan, jubileum in Berg en Dal

/  🏆 12. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Wuustwezel wint thuis van Netezonen, mede dankzij twee treffers VerhaertWuustwezel versloeg Netezonen met 5-1 op zaterdag.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Ook Tubantia houdt Wijnegem B van winst afDe wedstrijd tussen Wijnegem B en Tubantia eindigde op 0-3. Voor Wijnegem B betekent deze uitslag dat ze acht keer na elkaar niet hebben gewonnen, ze wachten daarmee nog steeds op een eerste overwinning.

Wijnegem zet zich op Vlaamse stripkaart: dorpsdag groeit uit tot stripfestival met ruim duizend bezoekers uitWijnegem zou wel eens het Vlaamse antwoord kunnen worden op Angoulême, die Franse stad die al sinds 1974 een groot stripfestival organiseert. Het gemeenschapscentrum van de kanaalgemeente werd zaterdag bestormd en niet alleen door dorpelingen die hun 2110-feestdag kwamen vieren.

Dit is de gedoodverfde opvolger van Van Quickenborne als minister van JustitieOp acht maanden voor de verkiezingen moet Open Vld op zoek naar een nieuwe minister van Justitie. De meest genoemde naam is die van Vlaams Parlementslid Gwendolyn Rutten, al heeft zij ook veel tegenstanders.

– Israël-Gaza : le Hamas dit travailler avec des 'médiateurs' pour libérer les otages 'civils'Les échanges de tirs se sont multipliés vendredi dans la zone frontalière entre Israël et le Liban sous très haute...
La source: RTBFinfo - 🏆 2. / 71 Lire la suite »

– Gaza : le Hamas dit travailler avec des 'médiateurs' pour libérer les otages 'civils'Le Hamas palestinien a affirmé vendredi soir qu’il travaillait avec des 'médiateurs' pour libérer les otages 'civils'...