Vertel ik mijn collega over zijn zweetgeur?

  • 📰 destandaard
  • ⏱ Reading Time:
  • 1 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 4%
  • Publisher: 59%

Een collega met een penetrante zweetgeur: elk kantoor kent het fenomeen. Velen lopen er met een wijde boog omheen, wat nefast is voor het teamwerk. Volstaan subtiele hints, of moet u toch het moeilijke gesprek aangaan?

Belgique Nouvelles, Belgique Actualités

Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Hoe een langlaufer, een visboer en een schansspringer samen op het podium van de Vuelta belandden: “Het talent was er vanaf dag één”Sepp Kuss (29), Jonas Vingegaard (26) en Primoz Roglic (33) zijn de strafste transfers ooit in het wielrennen. Totaal onbekend voor ze bij Jumbo-Visma kwamen, nu één, twee en drie in La Vuelta. Reconstructie van hun onwaarschijnlijke parcours, steil omhoog aan Angliru-percentages. “Eén ding is zeker: ”Het talent was er vanaf dag één.”
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Rusland heeft een groot leger, maar Oekraïne een bloeiende drone-industrieSinds de Russische invasie is in Oekraïne een omvangrijke drone-industrie ontstaan. ‘Als wij iets maken dat de Russen niet hebben, hebben we een voordeel.’
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Edelsmid Patsy heeft een juweel gemaakt voor Leonardo DiCaprio: “Hij bracht me op een bijzonder idee”Patsy Van Damme (52) is geen gewone edelsmid. Het pronkstuk in haar nieuwe atelier/galerij is gebaseerd op de Rechtvaardige Rechters en was te zien in Iedereen Beroemd. Mensen die twijfelen over een juweel voor hun partner, krijgen een potje goud mee naar huis.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Hoe een langlaufer, een visboer en een schansspringer samen op het podium van de Vuelta belandden: “Het talent was er vanaf dag één”Sepp Kuss (29), Jonas Vingegaard (26) en Primoz Roglic (33) zijn de strafste transfers ooit in het wielrennen. Totaal onbekend voor ze bij Jumbo-Visma kwamen, nu één, twee en drie in La Vuelta. Een reconstructie van hun onwaarschijnlijke parcours, steil omhoog aan Angliru-percentages. “Eén ding is zeker: het talent was er vanaf dag één.”
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Silke veranderde een container in een tiny house: ‘Ik wilde mijn eigen plek kneden’Tijdens haar opleiding Beeldverhaal kocht Silke Rys een container. Toen het kunstproject waarvoor hij bestemd was, niet van de grond kwam, bouwde ze hem om tot een tiny house: een minihuis waar ze ontdekt wat ze echt nodig heeft, en daar dan een creatieve oplossing voor zoekt.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Fusie tussen Melle en Merelbeke nog een stap dichterbij: Gent krijgt er een grotere zuiderbuur bijMelle en Merelbeke gaan zo goed als zeker fuseren. Tijdens een extra gemeenteraad hebben de beide besturen unaniem een princiepsakkoord goedgekeurd. De definitieve beslissing en de naam van de nieuwe gemeente moeten vóór het einde van het jaar vastliggen.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »