• 36 sec. here
  • News: 21%

Eerste Nationale Nouvelles

Voetbaluitslagen

Young Reds won de thuiswedstrijd tegen Hoogstraten VV. Het duel eindigde op 1-0.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Young Reds één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Hoogstraten VV twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. De nederlaag was voor Hoogstraten VV de zesde nederlaag met één doelpunt verschil.GELE KAARTEN: 60' Mbuyi-Mbayo , 73' Van De Vel , 75' Zaânan , 86' Van Gils .

Bosuil ligt er morgen mede dankzij dak- en thuisloze Antwerp Streetboys pico bello bij: “Dit is een win-win voor alle partijen” Het is weldra een jaar geleden dat Yasmine Caers en Glenn Cyx hun 5-jarig dochtertje Jade moesten afgeven aan een zeldzame kanker. Het gemis is nog elke dag loodzwaar, maar een …De Antwerpse politie benadrukt dat het verboden is om met een speedpedelec door het Rivierenhof in Deurne te rijden. Gisteren zouden daar nog drie mensen met zo’n snelle elektrische fiets zijn …Aan het Rivierenhof in Deurne is donderdag een levenloos lichaam aangetroffen.

BUURTREPORTAGE. Met het oog op de verkiezingen: wat leeft er in de Antwerpse Wetstraat? “Politiek is hier ver te zoeken”

/  🏆 12. in BE

Lastige wedstrijd eindigt in winst voor OH Leuven U23 tegen Young RedsDe wedstrijd tussen OH Leuven U23 en Young Reds ging alle kanten op. De uitploeg Young Reds had tot de rust een voorsprong van 0-1 maar na de pauze boog OH Leuven U23 een achterstand om in een 3-2 overwinning.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Sporting Du Pays De Charleroi wint uit van Young Reds, mede dankzij twee treffers BenboualiSporting Du Pays De Charleroi versloeg Young Reds zaterdag met 1-3.

FC Knokke verslaat Young Reds na hattrick PrudhommeLucas Fernand Prudhomme maakte een hattrick voor FC Knokke dat met 2-4 won van Young Reds in de uitwedstrijd. Kevin Hebbelinck maakte ook een doelpunt voor de winnaars, Beide doelpunten van Young Reds werden gemaakt door Jeff Godelaine.

Hoogstraten maakt veel doelpunten thuis tegen VlimmerenHoogstraten liet een sensationele show zien in de thuiswedstrijd tegen Vlimmeren. De wedstrijd eindigde op 8-0.

Loenhout B maakt tegen Hoogstraten B einde aan slechte reeksLoenhout B won weer eens. De ploeg versloeg Hoogstraten B uit met 2-4. Het is de eerste winst na dertien nederlagen.

THES Sport sleept gelijkspel uit de brand in de thuiswedstrijd tegen Hoogstraten VVTHES Sport keek bij de rust tegen een 0-1 achterstand aan in de wedstrijd tegen Hoogstraten VV. In de tweede helft kwam THES Sport goed terug. De wedstrijd eindigde uiteindelijk op 2-2.