Van klassiek antivax tot complottheorieën: wie zijn de buitenlandse sprekers op de coronabetoging?

Van klassiek antivax tot complottheorieën: wie zijn de buitenlandse sprekers op de coronabetoging?

22-01-22 14:26:00

Van klassiek antivax tot complottheorieën: wie zijn de buitenlandse sprekers op de coronabetoging?

Zondag is in Brussel opnieuw een betoging gepland tegen het huidige coronabeleid. Demonstranten die met ongetwijfeld uiteenlopende motieven naar Brussel afzakken, ook gematigden, mogen zich verwachten aan een radicaal discours vol complottheorieën en antivaccingevoelens. Dat blijkt uit de lijst van buitenlandse sprekers die voor de micro worden verwacht. De meesten onder hen staan in verband met de Amerikaan Robert F. Kennedy Jr., een bekende massaverspreider van desinformatie over vaccinatie.

Reiner Fuellmich: de man die ijvert voor een Neurenberg 2.0 tribunaalverwijzing naar de tribunalen waar hooggeplaatste nazifiguren werden berecht na de Tweede Wereldoorlog. Integendeel, er zijn talloze video's te vinden waarin hij op overtuigende wijze uitspraken doet die na onderzoek te weerleggen zijn. Van vaccins vindt hij dat ze toxisch zijn en niet dienen om de coronapandemie te bestrijden. Volgens hem dienen ze wel voor"een wereldwijde massamoord".

van Children's Health Defense Europe"Querdenken", die onder meer beweert dat de wereld wordt geleid door een satanistische pedofiele elite, die kinderen ontvoert. Al is dat voor Haintz geen samenzwering.In november vorig jaar interviewde coronascepticus en oprichter van Viruswaarheid, Willem Engel, Sharav over haar verleden en blik op de huidige corona-aanpak.

Lire la suite: Knack »

Mooi weer in Brussel precies. 🤔 Wat als gij 'wal' verkeerd geschreven hebt? 🧐 “Expert” torfsrik gaat toch ook naar de betoging, en hij gaat toch ook zeker speechen? De regimepers begint al stront te gooien en het moet nog beginnen 😳 Vereniging spreekt van vaccinatiedwang. Niemand dwingt je tot iets. Blijf gewoon thuis met je vrienden. Belachelijke uitspraak van. Er zijn geen argumenten die steek houden om te betogen. Trouwens iedereen zijn de regels beu. Maar 95 % van de mensen zijn slim en respecteren ze

Complotdenkers.... wat als de aarde toch plat is🙈🤣🤣🤣