Vader van Taylor Swift ontsnapt aan vervolging nadat hij persfotograaf zou hebben geslagen

  • 📰 Nieuwsblad_be
  • ⏱ Reading Time:
  • 19 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 11%
  • Publisher: 50%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

De politie in Australië heeft de zaak de voorbije weken onderzocht, maar het dossier weegt te licht om verder te zetten.

De politie in Australië heeft de zaak de voorbije weken onderzocht, maar het dossier weegt te licht om verder te zetten.De papa van de Amerikaanse popster was eind februari in Australië om zijn dochter te vergezellen tijdens de concerten van deHet incident vond niet tijdens een concert, maar elders plaats. Op een gegeven moment kreeg de entourage van Taylor Swift een paparazzo in de gaten. Die was beelden aan het maken toen het hele gezelschap op een privéjacht zat.

De politie liet nu weten het dossier te sluiten en geen verdere acties te ondernemen. Details en conclusies uit hun dossier worden niet meegedeeld. Het zou best kunnen dat er geen getuigen waren van de vermeende aanval, of dat er geen zichtbare letsels waren. En dan is het woord tegen woord. De vader van Taylor Swift hoeft dus niet voor de rechtbank te verschijnen.

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.
Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 /  🏆 25. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

‘Look What You Made Me Do’: de Taylor Swift in Bart De WeverIn een superverkiezingsjaar als 2024 wordt echt niets aan het toeval overgelaten, zeker niet in het eerste tv-debat met alle voorzitters van de partijen
La source: SportVoetbal - 🏆 18. / 51 Lire la suite »

L'économie de Singapour en forte croissance après le passage de Taylor SwiftDes analystes consultés par l'agence de presse Bloomberg estiment que l'économie de Singapour connaîtra une croissance plus forte que prévu au cours du premier trimestre de 2024, à la suite du passage de la chanteuse américaine Taylor Swift.
La source: rtlinfo - 🏆 8. / 63 Lire la suite »

Taylor Swift breekt nieuw record op Disney+: ‘The eras tour’ is best bekeken concertfilm op streamingplatformTaylor Swift (34) blijft maar records breken. De concertfilm ‘The Eras Tour (Taylor’s version)’ is intussen de best bekeken concertfilm op Disney+. Dat laat het platform zelf weten.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Taylor Swift breekt nieuw record op Disney+: ‘The eras tour’ is best bekeken concertfilm op streamingplatformTaylor Swift (34) blijft maar records breken. De concertfilm ‘The Eras Tour (Taylor’s version)’ is intussen de best bekeken concertfilm op Disney+. Dat laat het platform zelf weten.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

La justice déboute Metallica face à son assureur, en citant Taylor SwiftUn tribunal américain a étalé sa culture musicale cette semaine en invoquant des paroles de Taylor Swift pour débouter les rockeurs de Metallica, qui réclamaient à leur assurance de couvrir leurs concerts annulés pendant la pandémie.
La source: rtlinfo - 🏆 8. / 63 Lire la suite »

Ook vader in VS veroordeeld voor schietpartij door zoonDe vader van de tiener die in 2021 op een school in de Amerikaanse staat Michigan vier leerlingen doodschoot, is schuldig aan dood door schuld. Dat heeft een rechtbank donderdag bepaald. Eerder werd de moeder van de jongen al veroordeeld voor de daden van haar zoon.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »