Seppe Smits en Brett Van De Kerkhof spelen cruciale rol in thuiszege Vosselaar op Loenhout

• 📰 gva
  • 23 sec. here

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

De wedstrijd tussen Loenhout en Vosselaar zondag eindigde met een 2-1 overwinning voor de thuisploeg. De doelpuntenmakers van Vosselaar waren Smits en Van De Kerkhof.

De thuisploeg kwam op voorsprong toen Smits scoorde in de 20ste minuut. Daarna werd er lange tijd niet gescoord. Vince Aerts maakte in de 70ste minuut gelijk namens Loenhout. Van De Kerkhof maakte het beslissende doelpunt in de 77ste minuut.

Vosselaar speelt zijn volgende duel uit tegen Kontich. De teams staan op zondag 22 oktober om 15 uur tegenover elkaar. Loenhout neemt het zaterdag 21 oktober om 20 uur thuis op tegen 's-Gravenwezel-Schilde.Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.Destoop maakt er drie voor Zandhoven in wedstrijd tegen BevelGeen Jupiler Pro League en Challenger Pro League door de interlandbreak dit weekend? Geen probleem, dachten ze in Antwerpen.

/  🏆 12. in BE

Van Thillo leidt Vosselaar B naar zege tegen ArendonkVosselaar B scoorde zondag vijf keer in de thuiswedstrijd tegen Arendonk. Het duel eindigde op 5-3.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

De ‘verdwenen miljoenen van Kuifje’ en de geheimen van de erven van tekenaar HergéKuifje is de bekendste Belgische stripfiguur ter wereld. Toch is er amper speelgoed van hem en is het Hergé museum verlieslatend, net als het bedrijf dat de erfenis van tekenaar Hergé beheert. In zijn boek De verdwenen miljoenen van Kuifje legt auteur Jean-Pierre Levée uit hoe dat komt.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Broers Daeseleire organiseren 7de editie van kunstevenement D-Arts: “Microbe van kunst kijken en verzamelen geIn het Antwerpse stadscentrum vindt van vrijdag 13 tot en met zondag 15 oktober voor de zevende keer D-Arts plaats, een event van de vier broers Daeseleire waarop ze kunstwerken uit hun persoonlijke collectie tentoonstellen en verkopen.

Republikeinen dragen Jim Jordan voor als kandidaat-voorzitter van Huis van AfgevaardigdenDe Amerikaanse Republikeinse Partij, die de meerderheid heeft in het Huis van Afgevaardigden, heeft Jim Jordan voorgedragen als kandidaat voor het voorzitterschap van het Huis van Afgevaardigden.

“Lokale aanvallen” van Israël in Gazastrook lijken voorbode van voorspelde grondoffensiefMinder dan 24 uur na het bevel om de noordelijke helft van de Gazastrook te evacueren, zijn Israëlische troepen de Palestijnse enclave binnengevallen voor “lokale aanvallen”. Het lijkt een voorbode van het voorspelde grondoffensief.