Schellekens scoort twee keer voor Vlimmeren in wedstrijd tegen Westmalle

• News: 20%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Vlimmeren boekte zondag een 2-3 zege in de uitwedstrijd tegen Westmalle.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Thomas Schellekens zich gelden toen hij scoorde en Vlimmeren op voorsprong bracht. Schellekens scoorde nog een keer in de 70ste minuut. Het doelpunt dat de score milderde naar 1-2 werd vlak voor tijd gemaakt toen Wout Van Elsacker het net vond voor Westmalle. Vlimmeren 1-3 kwam toen Tiebe Willemsens scoorde, met twee minuten te spelen.

In de volgende wedstrijd speelt Westmalle op zaterdag 28 oktober om 19.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Pulderbos. Vlimmeren speelt zondag 29 oktober om 14.30 uur thuis tegen Zwarte Leeuw B. GELE KAARTEN: 28' Verhoeven , 60' Peeters , 76' Raeymaekers , 77' De Labie , 83' Van Eyndhoven , 93' Meulepas .Puurs-Sint-AmandsNiets zo goed als voetbal op een zaterdagavond. Met een rijkgevuld programma waren veel doelpunten dan ook een zekerheid. Hieronder vind je een overzicht van de uitslagen en doelpuntenmakers van …Het gaat goed met Moldavo B, ook in de wedstrijd tegen Vlimmeren werd een zege behaald.

In provinciale is het ook plezant, vraag dat maar aan de twee vrijwilligers die al vijftig jaar de bloemetjes buitenzetten bij Berg en Dal én dit weekend … in de bloemetjes werden gezet. Pechvogel …

/  🏆 12. in BE

Loenhout B beëindigt reeks nederlagen met zege tegen WestmalleDe wedstrijd tussen Westmalle en het uit spelende Loenhout B eindigde op 2-4. Daardoor wist Loenhout B een reeks van vier nederlagen te beëindigen.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Moldavo B wint voor de vijfde keer op rijHet gaat goed met Moldavo B, ook in de wedstrijd tegen Vlimmeren werd een zege behaald. De winst van zaterdag betekent de vijfde zege op rij voor Moldavo B.

Berendrecht speelt gelijk tegen LintBerendrecht speelde zaterdag gelijk in de uitwedstrijd tegen Lint: 1-1.

Twee Israëlische voetballers weigeren te spelen voor Turkse club uit protest tegen Palestijns eerbetoonBij de Turkse eersteklasser Antalyaspor weigeren de Israëlische internationals Ramzi Safuri en Sagiv Jehezkel zaterdagnamiddag op de negende speeldag in de Süper Lig aan te treden voor hun ploeg op bezoek bij Gaziantepspor, uit protest tegen een gepland eerbetoon voor Palestijnse slachtoffers van de Israëlische luchtaanvallen op Gaza, zo...

Wie is Sidney Powell, de advocate van Trump, die zich nu tegen hem keert?Advocate Sidney Powell (68) werd berucht toen ze na presidentsverkiezingen van 2020 een vat bleek vol buitenissige theorieën rond verkiezingsfraude. Ze
La source: SportVoetbal - 🏆 18. / 51 Lire la suite »

Chelsea-fans plannen eerbetoon aan Eden Hazard tijdens Londense derby tegen ArsenalNergens was Eden Hazard zo geliefd als bij Chelsea. Voor de supporters van de Blues was het liefde op het eerste gezicht. Een liefde die nog steeds niet bekoeld is, zo lijkt.