• 51 sec. here
  • News: 27%

Derde Provinciale A Vrouwen - Antwerpen Nouvelles

Voetbaluitslagen

SC Duffel versloeg zaterdag Reet in een thuiswedstrijd. Het duel eindigde op 5-1.

SC Duffel kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Lien Van Den Bosch scoorde in de 7de minuut. Reet maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Veerle Van Loon scoorde in de 9de minuut. Dora Proost bracht in de 17de minuut de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Nori Kockaerts bouwde de marge verder uit naar 3-1 na een half uur. Yoline Merckx bouwde in de 65ste minuut de marge uit voor SC Duffel. Zes minuten later bouwde SC Duffel de voorsprong uit naar 5-1.

Besnik Hasi verlaat KV Mechelen na dit seizoen en ontkent de geruchten over zijn toekomst: “Ik heb nog geen nieuwe club”Architect Paul Robbrecht mag pronken met Rubenshuis op zijn ‘Antwerps palmares’: “Van online kritiek lig ik niet wakker, wij bouwen op lange termijn”Kapelwijdingkermis van 26 tot 29 april: “Met prikkelarm uurtje”Op 27 april organiseert het lokaal bestuur van Duffel een skate-evenement voor de hele familie met workshops, een demonstratie, een wedstrijd en verschillende...

In manege De Mustang in Duffel vindt op zondag 28 april de familiedag van Team Alibi plaats. De Mechelse kledingzaak organiseert het evenement om geld in het laatje te brengen voor de 1000 km voor …Het Openbaar Ministerie heeft de probatie-opschoring gevorderd tegen een 32-jarige man uit Duffel voor zedenfeiten met een minderjarig meisje. Hij zou het meisje betast hebben toen ze bij hem in …

Evi Heyndrickx schreef boek over haar alcoholprobleem: “Op den duur had ik ’s middags al een fles cava op”

/  🏆 12. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Reactie van het Westen op het doden van hulpverleners door het Israëlische legerNu het Israëlische leger zeven hulpverleners om het leven bracht, is de reactie van het Westen eindelijk scherp. Ter vergelijking: de teller van gedode Palestijnen staat intussen al op meer dan 32.000.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Hooikt wint met 3-1 van SC DuffelHooikt heeft met 3-1 gewonnen van SC Duffel in een voetbalwedstrijd. Jens Pereira Fernandes, Glenn D'Huyvetter en Jordi Janssens scoorden voor Hooikt, terwijl Robin Vollon de enige goal maakte voor SC Duffel. SC Duffel heeft de laatste vijf wedstrijden twee keer gewonnen en drie keer verloren, terwijl Hooikt vier overwinningen en één nederlaag heeft behaald. SC Duffel speelt op zaterdag 13 april tegen Putte en Hooikt speelt tegen Ekeren.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Callaert scoort vier keer voor ReetLena Callaert maakte alle vier doelpunten voor Reet, dat ruim van Blaasveld won. Het duel eindigde op 4-0 voor Reet.

Erfgoeddag rond het thema ‘Thuis’: “Ik maak eerst het balkon, dat lijkt me gemakkelijker”“Eigenlijk horen we op het feest van oma te zijn, maar knutselen vinden we leuker.” De motieven om deel te nemen aan de Erfgoeddag zijn niet voor iedereen dezelfde, maar het diverse aanbod kan toch heel wat deelnemers overhalen.

Proost scoort vijf keer voor SC DuffelDora Proost was met vijf doelpuntenen de held aan de kant van SC Duffel, dat ruim van Blaasveld won. Het duel eindigde op 7-11 voor SC Duffel. Yoline Merckx, Nori Kockaerts en Dagmar Van De Vondel scoorden de andere doelpunten voor de uitploeg, voor Blaasveld maakten Kythana Schellekens, Yara Watthé en Chekina Madeleine Kite Mafu de doelpunten.

Stropers hebben dit jaar al 28 neushoorns gedood in NamibiëNamibië maakt zich zorgen over het aantal neushoorns dat sinds het begin van het jaar in het land gestroopt is. Het zijn er 28, waarvan negentien in het Nationaal Park Etosha, het grootste reservaat van het land dat jaarlijks talrijke toeristen trekt.