• News: 17%

Derde Provinciale A Vrouwen - Antwerpen Nouvelles

Voetbaluitslagen

SC Duffel behaalde een klinkende 8-2 zege tegen Elzestraat zaterdag.

Yoline Merckx opende na slechts twee minuten de score voor de thuisploeg. SC Duffel vergrootte de voorsprong vroeg in de wedstrijd naar 2-0. In de 5de minuut scoorde Dora Proost. Zeven minuten later bouwde SC Duffel de voorsprong uit naar 3-0. Merckx passeerde nog een keer de doelvrouw. Djarna Adriaenssens verkleinde de achterstand tot 3-1 na een half uur. Merckx bracht in de 40ste minuut de thuisploeg op 4-1 en maakte hiermee haar hattrick af.

DOELPUNTEN: 2' Merckx 1-0, 5' Proost 2-0, 12' Merckx 3-0, 30' Adriaenssens 3-1, 40' Merckx 4-1, 50' Kockaerts 5-1, 58' Adriaenssens 5-2, 60' Proost 6-2, 70' Van Den Bosch 7-2, 80' Van Den Bosch 8-2.

Lieven Janssens zoekt oplossing voor lege batterij en sluit onverwachts aan bij Iftar van familie Madhloum: “Hun gastvrijheid verwonderde mij” Woonzorgcentrum Sint-Elisabeth viert 100-jarige Aline Van Dijck: “Tot haar 94 jaar reed ze zelf haar gras af”

/  🏆 12. in BE

Hooikt wint met 3-1 van SC DuffelHooikt heeft met 3-1 gewonnen van SC Duffel in een voetbalwedstrijd. Jens Pereira Fernandes, Glenn D'Huyvetter en Jordi Janssens scoorden voor Hooikt, terwijl Robin Vollon de enige goal maakte voor SC Duffel. SC Duffel heeft de laatste vijf wedstrijden twee keer gewonnen en drie keer verloren, terwijl Hooikt vier overwinningen en één nederlaag heeft behaald. SC Duffel speelt op zaterdag 13 april tegen Putte en Hooikt speelt tegen Ekeren.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Honderdtal treinreizigers geëvacueerd na persoonsongeval in Duffel, treinverkeer onderbrokenHet treinverkeer tussen Mechelen en Kontich-Lint is sinds 13.50u verstoord door een persoonsongeval aan het station van Duffel. Een honderdtal reizigers wordt geëvacueerd via de fietssnelweg die vlak naast het spoor ligt.

Duffel doet voor tweede keer mee aan VK TegelwippenTot en met 31 oktober is Vlaanderen in de ban van het Kampioenschap Tegelwippen. Duffel doet voor de tweede keer mee aan deze wedstrijd. Duffel neemt het bovendien in een aparte poule op tegen de gemeenten Bonheiden en Sint-Katelijne-Waver.

Vlaams Belang Duffel ruimt zwerfvuil op: “Een simpele sigarettenpeuk vergaat pas na 10 tot 15 jaar”Zondag hebben de leden van Vlaams Belang Duffel een zwerfvuilactie georganiseerd aan de Spoorweglaan.

Fred Delfgaauw brengt ontroerend poppenspel Broos naar DuffelNa een uitverkochte show in Brasschaat, krijgt Duffel op zaterdag 27 april de kans om dit bijzondere theaterstuk bij de PLAZAnterikken te ervaren.

Ups&Downs en UPC Duffel organiseren druk bijwoonde Vlaamse première ‘Zlatan is gek!’ in kader van World BipolaNaar aanleiding van World Bipolar Day organiseerden Ups & Downs en het Universitair Psychiatrisch Centrum Duffel (UPC Duffel) een druk bijgewoonde Vlaamse première van de film ‘Zlatan is gek!’. Om aandacht te vragen voor deze aandoening en een boodschap van hoop te brengen.