• 40 sec. here
  • News: 22%

Eerste Provinciale - Antwerpen Nouvelles

Voetbaluitslagen

's-Gravenwezel-Schilde kwam zondag in de eerste helft op voorsprong in de thuiswedstrijd tegen Antonia. Dat leidde tot een 2-4 overwinning.

's-Gravenwezel-Schilde kwam zondag in de eerste helft op voorsprong in de thuiswedstrijd tegen Antonia. Dat leidde tot een 2-4 overwinning.Alec Van Ginckel opende na slechts vier minuten de score voor het bezoekende team. Antonia maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Jens Muyshondt scoorde in de 6de minuut. Nico Lansu bracht in de 43ste minuut de uitploeg opnieuw op voorsprong. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Cédric Folla en voerde de score verder op.

DOELPUNTEN: 4' Van Ginckel 0-1, 6' Muyshondt 1-1, 43' Lansu 1-2, 62' Folla 1-3, 70' Muyshondt 2-3, 82' Peeters 2-4.Wegwielrennen's-Gravenwezel-Schilde kwam zondag in de eerste helft op voorsprong in de thuiswedstrijd tegen Antonia. Dat leidde tot een 2-4 overwinning.'s-Gravenwezel-Schilde B boekte zondag een 2-3 winst in de uitwedstrijd tegen Zandvliet B.

Manon De Roey staat na de derde ronde steviger aan de leiding in het South African Women’s Open . De 32-jarige Antwerpse golfster kwam in Kaapstad rond in 66 …Minder dan jaar na opening sluit The Sneaker Doctor: eigenaar houdt stockverkoop met grote kortingen op exclusieve modellen Zeven gemeenten brengen gids ‘Langelevegem’ uit: “We bouwen vaak te ruim en wonen soms op verkeerde plek”

/  🏆 12. in BE

Sterke tweede helft genoeg voor 's-Gravenwezel-Schilde B tegen Putte SKDe eerste helft bleef zaterdag zonder doelpunten tussen 's-Gravenwezel-Schilde B en Putte SK, maar in de tweede helft nam 's-Gravenwezel-Schilde B de controle over de wedstrijd en won uiteindelijk met 2-0.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Overduidelijke zege voor Bucovina Loenhout tegen 's-Gravenwezel-Schilde BBucovina Loenhout won zondag van 's-Gravenwezel-Schilde B. Bucovina Loenhout won het duel met 4-0.

Ekeren Donk wint ook van 's-Gravenwezel-Schilde B's-Gravenwezel-Schilde B en Ekeren Donk namen het zondag tegen elkaar op. Ekeren Donk begon aan het duel na vier opeenvolgende overwinningen. Het liet geen steek vallen en won ook dit duel, met 0-2.

Vervoort scoort drie keer, Bevel verslaat 's-Gravenwezel-SchildeMede dankzij een hattrick van Stef Vervoort won Bevel de uitwedstrijd tegen 's-Gravenwezel-Schilde met 1-4. Wannes Ooms maakte ook een doelpunt voor de winnaars, terwijl Nico Lansu voor 's-Gravenwezel-Schilde scoorde.

Overduidelijke zege voor Noordstar tegen 's-Gravenwezel-SchildeNoordstar won vrijdag van 's-Gravenwezel-Schilde. Noordstar won het duel met 0-2.

Arnauw scoort twee keer voor 's-Gravenwezel-Schilde B in wedstrijd tegen Zandvliet B's-Gravenwezel-Schilde B boekte zondag een 2-3 winst in de uitwedstrijd tegen Zandvliet B.