Rupel Boom in tweede helft voorbij KSK Tongeren

• 30 sec. here
  • News: 18%

Tweede Afdeling VV Reeks B Nouvelles

Voetbaluitslagen

Rupel Boom won zondag uit van KSK Tongeren. Nadat er in de eerste helft niet werd gescoord, trok Rupel Boom de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe, het werd 1-2.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 61ste minuut tot Mohamed Zeroual scoorde en zo Rupel Boom op voorsprong bracht. Oleg Olegovitsj Cheprassov maakte in de 66ste minuut gelijk namens KSK Tongeren. Jordy Mathei maakte het beslissende doelpunt in de 77ste minuut. Bernd Stassen pakte een gele kaart in de 83ste minuut.

Als Joe Biden op 5 november een tweede termijn als president door de neus geboord ziet, zal het niet aan Thierry Wernaers hebben gelegen. De uitgeweken Bomenaar voert al ruim een halfjaar voor … Opnieuw geen uitzondering voor Tomorrowland om wegwerpbekers te gebruiken: “Yesterday-aanpak qua milieu kan niet”

Maandagavond vond in Wommelgem de loting voor de provinciale eindronde plaats. De eerste wedstrijden staan komend weekend al op het programma. Hieronder vindt u het volledige schema. Ook om mee te …OVERZICHT. Alle doelpuntenmakers van afgelopen weekend in Antwerpen

/  🏆 12. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Zege KSK Tongeren tegen Wezel SportKSK Tongeren versloeg Wezel Sport met 3-1 op zaterdag.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

REEKSOVERZICHT 1STE PROVINCIALE: KSK Munkzwalm kampioen, KVE Drongen en KSK Beveren strijden volgende week vooKSK Munkzwalm volgt DT Borsbeke op als kampioen in eerste provinciale. In een duel met naaste achtervolger KVE Drongen hielden beide ploegen elkaar perfect in evenwicht (0-0). Voldoende voor Munkzwalm om de champagne te ontkurken.

Rupel Boom en Diegem Sport delen de puntenThuisploeg Rupel Boom en Diegem Sport deelden de punten in hun ontmoeting. Het duel eindigde op 1-1.

Mats Heyvaert verlaat Wolvertem Merchtem voor Rupel BoomMats Heyvaert tekende woensdagavond een contract bij Rupel Boom, dat actief is in tweede afdeling. De centrale verdediger had eerder al aangegeven Wolvertem Merchtem te verlaten. Heyvaert behoort al drie seizoenen tot de uitblinkers bij de club en het is niet onlogisch dat hij nu een stapje hogerop zet.

Jules Houttequiet en Mohamed Zeroual bezorgen Rupel Boom zege op Jong KV MechelenRupel Boom boekte een zege in het duel met Jong KV Mechelen. Het team won zondag met 1-2.

Rupel Boom B in goede vorm na weer een overwinningRupel Boom B blijft winnen. Ook de uitwedstrijd zondag tegen Maccabi werd gewonnen met 1-2. Dat betekent dat Rupel Boom B nu zes overwinningen op rij geboekt heeft.