REACTIES. Matchwinnaar Rabbi Matondo na stunt tegen Anderlecht: “We kunnen overal in België gaan winnen”

REACTIES. Matchwinnaar Rabbi Matondo na stunt tegen Anderlecht: “We kunnen overal in België gaan winnen”

Hendrik Van Crombrugge, Rsc Anderlecht

27-01-22 01:36:00

REACTIES. Matchwinnaar Rabbi Matondo na stunt tegen Anderlecht: “We kunnen overal in België gaan winnen”

Cercle Brugge blijft verbazen in de Belgische competitie. De Vereniging ging nu ook winnen op het veld van Anderlecht (0-2) en nestelt zich in de top acht....

Cercle Brugge blijft verbazen in de Belgische competitie. De Vereniging ging nu ook winnen op het veld van Anderlecht (0-2) en nestelt zich in de top acht. Matchwinnaar Rabbi Matondo was in de wolken met zijn goal.Jonas WithouckGisteren om 23:25LEES OOK.

Cercle Brugge dendert verder: Matondo en Kanouté knallen Vereniging naar 24 op 27 tegen tienkoppig Anderlecht-spelers“Ik probeerde gewoon nog eens te schieten nadat ik in de eerste helft al een paar keer probeerde, er moest er wel ééntje in gaan”, zei Rabbi Matondo. “Ik sneed naar binnen en het was raak. We blijven gaan, we blijven vechten. Dat is de mentaliteit van deze club. Er staat momenteel geen limiet op ons team. De coach stuurt ons met veel vertrouwen het veld op en we spelen heel bevrijd, je ziet dat alles wat we doen lukt. We kunnen overal in België gaan winnen.”

Lire la suite: Nieuwsblad.be »

Matondo en Kanouté knallen Cercle Brugge naar 21 op 24 tegen tien Anderlecht-spelersOok Anderlecht is er niet in geslaagd een einde te maken aan de knappe reeks van Cercle Brugge . In het Lotto Park leek paars-wit nochtans lang op weg om me... 24/27* 😬

Anderlecht laat tweede plaats liggen na thuisnederlaag tegen Cercle, Beerschot verliest degradatieduel tegen SeraingAnderlecht heeft woensdagavond op de 24e speeldag in de Jupiler Pro League een verrassende 0-2 thuisnederlaag geleden tegen ploeg in vorm Cercle. Beerschot ziet dan weer het degradatiespook dichterbij komen na een 2-1-nederlaag tegen concurrent Seraing.

Australian Open: Medvedev na slopende vijfsetter als laatste naar halve finaleDe Rus Daniil Medvedev (ATP 2) heeft zich woensdag als vierde en laatste speler gekwalificeerd voor de halve finales van de Australian Open. Hij moest daarvoor wel erg diep gaan tegen de Canadees Felix Auger-Aliassime (ATP 9).

Ducarme (MR) na vertrek van Crucke: 'Met een ruk naar rechts zullen we geen kiezers winnen''Een compliment voor Zemmour? Dat kan echt niet', zegt Denis Ducarme, die zich opwerpt als de spreekbuis van de meer sociale liberalen in de MR. En op links zijn de stoelen bezet …

Neymar: 'De nederlaag tegen België is een van de pijnlijkste die ik ooit geleden heb'In de Netflixdocuserie 'Neymar: the perfect chaos' komt de Braziliaanse sterspeler terug op de verloren kwartfinale tegen de Rode Duivels op het WK 2018.

DPG Media Privacy GateHoe lang tolereren wij nog een politiemacht die enkel in staat is om verkeersboetes uit te schrijven? Waarom worden die linkse activisten van Antifa met hun zwarte kledij en zwarte maskers die steeds keer op keer vernielingen aanrichten niet opgepakt en niet per direct het land uitgezet? Een open brief? Dat is alvast erg 1953 volgens Johnny Marr.

© BELGA Cercle Brugge blijft verbazen in de Belgische competitie. De Vereniging ging nu ook winnen op het veld van Anderlecht (0-2) en nestelt zich in de top acht. Matchwinnaar Rabbi Matondo was in de wolken met zijn goal. Jonas Withouck Gisteren om 23:25 LEES OOK. Cercle Brugge dendert verder: Matondo en Kanouté knallen Vereniging naar 24 op 27 tegen tienkoppig Anderlecht-spelers “Ik probeerde gewoon nog eens te schieten nadat ik in de eerste helft al een paar keer probeerde, er moest er wel ééntje in gaan”, zei Rabbi Matondo. “Ik sneed naar binnen en het was raak. We blijven gaan, we blijven vechten. Dat is de mentaliteit van deze club. Er staat momenteel geen limiet op ons team. De coach stuurt ons met veel vertrouwen het veld op en we spelen heel bevrijd, je ziet dat alles wat we doen lukt. We kunnen overal in België gaan winnen.” © BELGA Van Crombrugge: “De jongens hebben alles gegeven” “De vroege rode kaart legde de wedstrijd in een bepaalde plooi”, zei Anderlecht-doelman Hendrik Van Crombrugge voor de camera’s van Eleven Sports. “Als je ziet hoe Cercle speelt, met de agressiviteit en intensiteit die ze brengen, dat maakte het er niet makkelijker op. We hadden in de heenronde tegen Oostende nochtans al getoond dat we met tien man iets konden forceren, maar vandaag is dat helaas niet gelukt. Pas op, bij momenten kwamen we er nog vrij goed uit. Met een man minder tegen dit Cercle spelen vraagt gewoon heel veel inspanningen, maar de jongens hebben alles gegeven. Er zat niet meer in.” © Isosport Vincent Kompany: “Veel geleerd” Vincent Kompany reageerde strijdvaardig na de nederlaag. “Een rode kaart is altijd een sleutelmoment, zeker na 22 minuten. Dat is gewoon veel te vroeg in de wedstrijd, net op een moment dat we in ons spel aan het komen waren”, zei de Anderlecht-coach. “Toch wil ik niet alleen naar het negatieve kijken. Onze jonge gasten hebben alles gegeven vandaag op het veld. We mogen niet vergeten dat ook Gomez en Zirkzee nog erg jong zijn. We nemen vandaag geen resultaat mee, maar hebben toch veel geleerd.” Moet Kompany zich zorgen maken om Hannes Delcroix, die inviel na 29 minuten en tijdens de rust alweer naar de kant moest? “Hij was beschikbaar voor deze wedstrijd en was er klaar voor, maar de context zorgde ervoor dat hij last heeft ondervonden. Hij heeft een jaar niet gespeeld en heeft maar heel kort kunnen opwarmen. We denken dat het niet te ernstig is.” Komende zondag wacht de belangrijke clash met leider Union. “Elke wedstrijd is belangrijk, maar we gaan nu eerst zien hoe we deze wedstrijd evalueren en wat we daaruit halen. Tegen Union zullen we een topprestatie moeten leveren als we daar een resultaat willen halen.” © Isosport Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis.