“Promotie was voor ons wel een doel, ik ben blij dat we het via de eindronde bereikt hebben”

• 52 sec. here
  • News: 27%

Sport Uit De Regio Nouvelles

Sport

Rauw Sport won de eindrondewedstrijd op Oppuurs B met 1-3 en promoveert naar derde provinciale. Trainer Tommmy Broeckx was heel tevreden achteraf.

Rauw Sport toonde zich de hele wedstrijd de betere ploeg, maar won toch niet zonder moeite. “Het was niet makkelijk voetballen op dit veld”, begint Broeckx. “Het lag heel slecht en dat was zeker niet in ons voordeel. We liepen uit tot 0-2 en er leek niets aan de hand. Maar de arbitrage deed ook een beetje raar en Oppuurs maakte de 1-2. Dan wordt het natuurlijk plots opnieuw spannend. Ineens kreeg Oppuurs ook een strafschop, maar onze doelman stopte die. Dat was natuurlijk een cruciale fase.

“Dat was eigenlijk ons doel voor het begin van het seizoen. Maar met een ploeg als Houtvenne weet je dat je het heel lastig gaat krijgen. Dan spreken we over andere budgetten en ook over spelers van een ander niveau die doorgeschoven kunnen worden. Daarom wisten we ook al snel dat we ons op de eindronde moesten richten om te promoveren.” Derde provinciale is voor Rauw een mooie reeks.

“We wilden echt promoveren en zijn dan ook blij dat dit uiteindelijk gelukt is. Ik ben in elk geval heel blij met de promotie en ik denk de spelersgroep ook. In derde wordt veel meer gevoetbald. Balen is gedegradeerd uit tweede, ik vind dat jammer voor hen, maar het is wel een mooie derby. Ook de matchen tegen Sint-Dimpna en Beekhoek leven hier. Echte ambities uitspreken is heel moeilijk nu. De meeste spelers blijven wel en we zijn ook op zoek naar versterking.

Niets meer op het spel, toch verheugen fans van Westerlo en KV Mechelen zich op laatste busverplaatsingen: “Even weg van dagelijkse sleur”REACTIES.

Sport

/  🏆 12. in BE

Oppuurs B promoveert ondanks nederlaag tegen RauwOppuurs B verloor tegen Rauw met 1-3, maar het promoveert toch als een van de beste verliezers. Trainer Jorno Kerremans bleef achteraf toch met een dubbel gevoel zitten. “Ik had deze wedstrijd toch graag gewonnen. Vieren bij een nederlaag is raar, maar we promoveren en dat is het belangrijkste.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Ondanks achterstand bij rust wint Hooikt van OppuursOppuurs begon met een voorsprong van 2-1 aan de tweede helft, maar Hooikt kwam sterk terug en won met 2-4.

Oppuurs B wint spektakelwedstrijd van Hoboken BIn de wedstrijd zondag tussen Oppuurs B en Hoboken B, kwam Oppuurs B al in de eerste helft op voorsprong. In de tweede helft bleef het team goed presteren. De 2-1-voorsprong bij de rust werd uiteindelijk afgesloten met een 4-2 zege. Hoboken B eindigde de wedstrijd met 10 spelers nadat één speler van het team van het veld werd gestuurd.

Seeldraeyers redt punt voor Blaasveld tegen Oppuurs BOppuurs B verspeelde punten in de uitwedstrijd tegen Blaasveld. Het duel eindigde op 1-1.

Zege Oppuurs op VC WilrijkOppuurs versloeg VC Wilrijk met 2-4 op zondag.

Van Marcke redt punt voor Winkel Sport tegen Dessel SportDessel Sport verspeelde punten in de thuiswedstrijd tegen Winkel Sport. Het duel eindigde op 1-1.